HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKADAŞLAR BENİM TR5 DE TANIDIĞIM BİR ADMİN VAR. YARIN YENİ TASARIM ÇIKABİLİR DEDİ. AYNEN AMERİKAN ÖZGÜRLÜK TASARIMI GİBİ. SADECE 30 AĞUSTOSA ÖZEL BU TASARIM %15 ŞEREF EKSTRASI VERİYOMUŞ. RESMİ ELİME GEÇER GEÇMEZ ATICAM. BU BİLGİ DARKORBİT TR5 ADMİNİ SÜLEYMAN ABİDEN ALINTIDIR. TANIYAN TANIR... :ka19: resim elime geçti oylamaya sunulan bi tasarımmış eskiden şimdi kabul edilmiş adı :NUSRET
Son düzenleme:
bende tasarım cıkcak dıye duydum ama ben global serverınde oldugum ıcın faydalanamıcam.
avatar bu tasarım cıktıgında satın alma linki mutlaka burada paylaş belki satın alma yolunu falan bulur alırım bende
avatar bu tasarım cıktıgında satın alma linki mutlaka burada paylaş belki satın alma yolunu falan bulur alırım bende

Ben oyundaki nickiyle first ladyye sordum biliyorsun kocası admin böyle birşeyin olmadığını söyledi ?
Ben oyundaki nickiyle first ladyye sordum biliyorsun kocası admin böyle birşeyin olmadığını söyledi ?
KGB klanında ki mi ?