ya git kendi kendine triplere giriyorsun yok haksızlık yok öncelik sıralamadaki adamlar günde en az 10 kapı dönüyor ne diyorsun senvallaha bunun hayırı şeri yok kardeşim yapıyorlarsa bir yenilik kimseye haksızlık yapmayacaklar başkalarına öncelik tanınmayacak oyuncu oyuncudur eşit tutulmalı bizler olmasak oyunda olmaz bunu göz önüne getirmeleri lazım nalet olsun öbür gemiyi satım 1 sene ara vermiştim nerden dündüm geri dönmez olsayıdım:m15::m15:
gelmiş burda haftada 1 kapı yapıyorsun çıkmaz tabiki bi zahmetöncelikle konuşma u sdubuna dikat et ne tiriplenecem sen benim kaç kapı yaptımı biliyormusunda tiripleniyor diyosun zaten hafdada bi kapı yapsam bukadar zoruma gitmez bilgin olmadıyı birşeyede cevap verme vede vermek sozurndada deyilsin

ben 21 10 2018 de 400 korsan anahtarına kafamagore bı taktıkle 16 lf 4 aldım arkadaslara anlattım ama tamamen sans oldugunu soyluyorlarhayır arkadaslar sans degildir kapıda lf4 cıkarmak istiorsan kayıya girince lf4 ü kullanmıyacan lf4 ü cıkaracaksın enwantere bırak yani takma kapı bitincede al sana lf4 denendi 10 epilsonda 10 lfl4 aynı sey zetada haavoc icinde gecelidir hovucunu cıkar kapıda kapı bitince hococ kazanırsın.
bıde hangı harıtada oldugunda bence cok onemli
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)