DarkHorizon 1
DarkHorizon
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

LF4 cıkartma taktıgı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HKMT60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar ilk kapı yaptıgımda lf4 aldım baskada cıkaramadım kutudan veya kapıdan lf4 cıkarma taktıgı varmı simdi epsilona giriyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar lutfen yazsın

hayır arkadaslar sans degildir kapıda lf4 cıkarmak istiorsan kayıya girince lf4 ü kullanmıyacan lf4 ü cıkaracaksın enwantere bırak yani takma kapı bitincede al sana lf4 denendi 10 epilsonda 10 lfl4 aynı sey zetada haavoc icinde gecelidir hovucunu cıkar kapıda kapı bitince hococ kazanırsın.

hayır arkadaslar sans degildir kapıda lf4 cıkarmak istiorsan kayıya girince lf4 ü kullanmıyacan lf4 ü cıkaracaksın enwantere bırak yani takma kapı bitincede al sana lf4 denendi 10 epilsonda 10 lfl4 aynı sey zetada haavoc icinde gecelidir hovucunu cıkar kapıda kapı bitince hococ kazanırsın.

Alakası yok.Tamamen şans işi...

tesekurler.Denıycem su ana kadar birsuru kapı yaptım ilkini aldım dahada vermedi umarım işe yarar:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri