HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ko Pedal anlatım :
Beyler Şimdi size anlatacağım hile pedaldır parayla alınmıştır kendi uploadımdır . ama bu pedal biraz farklı normalde başlat tuşuyla başlar pedal bunda Caps Lock tuşuna basıyoruz ve açılıyor
Yazılı Anlatım
indirdiğimiz dosyayı arşivden masaüstüne çıkartıyoruz . sonra kngiht online (pvp veya uskoya giriyoruz fark etmez ) sonra Caps Lock exe . veya Automatic exe. yi açıyoruz istiyorsanız 2 sinide açaiblirsniz
Caps Lock Resimli anlatım :
Automatic Resimli anlatım :
İNDİRME LİNKİ :
NOT: Ayarları yaptıktan sonra pedalı çalıştırmak için sadece Klavyenizdeki Caps Lock tuşuna basın
Rar pas : Premiumbeyin
Beyler Şimdi size anlatacağım hile pedaldır parayla alınmıştır kendi uploadımdır . ama bu pedal biraz farklı normalde başlat tuşuyla başlar pedal bunda Caps Lock tuşuna basıyoruz ve açılıyor
Yazılı Anlatım
indirdiğimiz dosyayı arşivden masaüstüne çıkartıyoruz . sonra kngiht online (pvp veya uskoya giriyoruz fark etmez ) sonra Caps Lock exe . veya Automatic exe. yi açıyoruz istiyorsanız 2 sinide açaiblirsniz
Caps Lock Resimli anlatım :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Automatic Resimli anlatım :
İNDİRME LİNKİ :
NOT: Ayarları yaptıktan sonra pedalı çalıştırmak için sadece Klavyenizdeki Caps Lock tuşuna basın
Rar pas : Premiumbeyin
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)