xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MÜjde! Smackdown cuma 20.30'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adill55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 849

adill55

Level 11
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,292
Reaksiyon Skoru
119
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
190
MmoLira
-355
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Türkiye'yi erkan başına kilitleyen Smackdown ve Raw yayını bu hafta saat 20.30'da... İnanılmaz bir heyecanla izlenecek ve daha geniş kitlelere hitap edecek yayın ilk kez bu saatte ekrana geliyor... Ve şimdiden bunu arkadaşlarınızla paylaşın...

Smackdown'da John Morrison ile Jack Swagger karşılaşıyor... Gaspart ile JTG ettikleri kavgadan sonra bu gecede yine bir yüzleşme yaşayacaklar. CM Punk, Serena ve Gallows ile birlikte ringe gelen Darren Young saç kesme olayına girip ayin yapacaklar bu sırada Rey olaya el koyacak.. Chris Jericho ile Edge arasındaki kapışma da sizleri büyüleyecek.

Raw'da Divaların kapışmasında dünya şampiyonluk maçında Eve ile Maryse arasındaki mücadele nefes kesecek... The miz ile David Hart Smith karşılaşırken diğer maçta ise David Otunga ile John Cena karşılaşacak. Gecenin maçında ise Randy Orton ile Batista'nın heyecanına tanık olacaksınız...

Bence çocukların istediğinden olabilir.Başta gençler izler sanıyorlardı şimdi 7 yaş üstü herkes izliyor.Bu arada 3 yaşında Smackdown ve Raw'daki adamların çoğunu bilen akrabam var :D

sebebi rtük 11.30 dan önce izin vermiyodu demekki artık izin veriyor diye biliyorum..

konuyu ben açıcaktım sen açmışsın açmama gerek kalmadı

blmiodm izleyemedim :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri