Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Nasılsınız beyler ? 20 günden az kaldı okulların açılmasına. Bu yıl başka bir heyecan var bende onun için yazıyorum liseye geçtim
422 puanım vardı bi Anadolu öğretmen lisesine yerleştim bilirsiniz puanım bana ve akraba, komşulara filan güzelde bi aileme güzel gözükmüyor
Ne kadar çalışsak ta yetinemiyoruz daha fazlasını istiyorlar
Şunun çocuğu alıyormuş sen niye alamıyorsun filan
Ama alıştım ben bunlara tamam deyip geçiyorum. Okuluma da yakınım 5-10 dk da yürüyerek gidiliyor. Hepinize eğitim hayatınızda başarılar .
Tatilinizin Son Günlerini İyi Değerlendirin
422 puanım vardı bi Anadolu öğretmen lisesine yerleştim bilirsiniz puanım bana ve akraba, komşulara filan güzelde bi aileme güzel gözükmüyor
Ne kadar çalışsak ta yetinemiyoruz daha fazlasını istiyorlar
Şunun çocuğu alıyormuş sen niye alamıyorsun filan
Ama alıştım ben bunlara tamam deyip geçiyorum. Okuluma da yakınım 5-10 dk da yürüyerek gidiliyor. Hepinize eğitim hayatınızda başarılar .Tatilinizin Son Günlerini İyi Değerlendirin

Sağ ol, ben biraz uzak bir liseye kaydoldum. Ankara/Bahçelievler'in çok yakınında. Servisle gidip geliriz artık 

Ben 2 senedir çekiyorum , Tokiler de benim okul 5 km yol var en azından bizim evden 4kmdir .. Birde beni düşünün 3.senem bu sene
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...