HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar pbdo bot kullanıyorum çok ta güzel kasıyor ama şöyle bi sorun var;
Başlatıyorum genelde pvp ye bırakıyorum ve patladığında hangarda kalıyor ve sorun sadece şöyle gideriliyor. Forum ıd ve şifreyi tekrar yazıyorum apply diyorum ve üstten stop butonuna tıklayıp tekrar başlatınca oluyor ama kontrol etmem lazım hep bi çaresi yokmu ?
Başlatıyorum genelde pvp ye bırakıyorum ve patladığında hangarda kalıyor ve sorun sadece şöyle gideriliyor. Forum ıd ve şifreyi tekrar yazıyorum apply diyorum ve üstten stop butonuna tıklayıp tekrar başlatınca oluyor ama kontrol etmem lazım hep bi çaresi yokmu ?
Flood için k.bakmayın sormun cevabı bot sorunları kısmında yoktu. Yardım ederseniz sevinirim
Tasktan repairi işaretlemen lazım
İşaretledim %80 de. İlk başta evet öyle bir sorun vardı sonradan farkettim yaptım fakat şimdide dediğim gibi hata veriyor (tamir robotu var)
İşaretledim %80 de. İlk başta evet öyle bir sorun vardı sonradan farkettim yaptım fakat şimdide dediğim gibi hata veriyor (tamir robotu var)
tamir robotu tikini işaretle.Altaboşluk var how many minutes on the map felan yazıyor orayı 9999 yap.Tamir robotu auto cpu al
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)