Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar konu açma yetkim yok ne zamandır girmiyordum o yüzden yeni kullanıcı aldım acaba girmediğimden mi kaynaklanıyor die ama ondan değilmiş neyse sözü uzatmaya gerek yok yetkim olsa konu açacaktım ama bunu sizlerle paylaşmak istiyorum..yorumlarda paylaştığım için k.bakmayın..nie paylaşıosun die düşünenler olursa ben metin 2 oynayan bir kişi değilim ama bilgisayardan anlıyorum o yüzden metin 2 nin hilelerini paylaşıyorum..asıl hesabım trgstr belki görenler olmuştur..neyse evet bu yaptığım programda multi hack lerin şimdiye kadarki sürümlerinin hepsini birleştirdim çok güzel bi çalışma oldu isteyenler için resmaşağıdadır..şuanda yorum yaptığım arkadaşın konusu için ondan özür diliyorum ama en güncel konu buydu ondan bunu seçtim..unutmadan indirme linkini vereyim...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
..buyrun eğer yapamayanlar olursa özel pm atsınlar yardımcı olmaya çalışırım..hatta olmadı team dan bağlanarak yapabilirim dediğim gibi şimdiye kadar multihackte ne kadar hile varsa bunda hepsi mevcut..teşekkür yeterlidir bu zaten asıl hesabım olmadığı için+ rep vermenize gerek yok..HAYIRLI OYUNLAR
Metin2 Cixcocuk MuLtiHacK 2.1 Pickup(- item çalma özelliği -)
Arkadaşlar
Hile su anda sadece (TR) de çalişmaktadır (29102012)
Hile tamamen .mix dosya türünde metin2 içine işliyor.
Bot ekranı otamatik geliyor.
Rar'dan çıkarttıgınız dosyaları metin2 nin kurulu oldugu klosöre atınız.
Kesinlikle metin2 içinde bulunan hshield klosöründeki logları temizleyip salt okunur yapmayı unutmayın!
Ban yememek için...
Pickup hilesi hakkında..
Pickup hilesi ayarını 5 yapın 5 Msn ( Mili Saniyede ) bir yerdeki itemleri çeker yani hızlı
Gönül rahat lıgı ile metin(Metin tasından düşen tasları kastediyorum) çalabilirsiniz.
Yapamayan arkadaşlar Benle özelden irtibata geçsinLer..
Lafı fazla uzatmadan Buyrun Link :
Download Mirror 1 :
Arkadaşlar
Hile su anda sadece (TR) de çalişmaktadır (29102012)
Hile tamamen .mix dosya türünde metin2 içine işliyor.
Bot ekranı otamatik geliyor.
Rar'dan çıkarttıgınız dosyaları metin2 nin kurulu oldugu klosöre atınız.
Kesinlikle metin2 içinde bulunan hshield klosöründeki logları temizleyip salt okunur yapmayı unutmayın!
Ban yememek için...
Pickup hilesi hakkında..
Pickup hilesi ayarını 5 yapın 5 Msn ( Mili Saniyede ) bir yerdeki itemleri çeker yani hızlı
Gönül rahat lıgı ile metin(Metin tasından düşen tasları kastediyorum) çalabilirsiniz.
Yapamayan arkadaşlar Benle özelden irtibata geçsinLer..
Lafı fazla uzatmadan Buyrun Link :
Download Mirror 1 :
kardeşim bu bot xp de çalışmıyor mu çalışmıyorsa eger bana xp de çalışan bi bot önerrirmisinizzz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)