HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Zeta Bug'unu Açıklıyorum
İlk Devouer'i Kendimiz Kesiyoruz
Daha Sonra 2. Gelen Devouer'e Kami Atıyoruz Ve Patlıyoruz
Zeta'ya Tekrar Girdiğimizde Yükarda Sayıyor Map 28 , 29 , 30 Feln Diye
Ve 2 Adet Streuner Geliyor Onları da Kestikten Sonra Ödülleriniz Hayırlı Olsun
Dipnot: Ödülleri Alacağımız Zaman Dirioitlerdeki Havoc'larınızı Çıkarın Böylelikle Havoç Tasarımı Gelme İhtimali Daha Yüksek (Yada Bana Öyle Denk Geldi)
İlk Devouer'i Kendimiz Kesiyoruz
Daha Sonra 2. Gelen Devouer'e Kami Atıyoruz Ve Patlıyoruz
Zeta'ya Tekrar Girdiğimizde Yükarda Sayıyor Map 28 , 29 , 30 Feln Diye
Ve 2 Adet Streuner Geliyor Onları da Kestikten Sonra Ödülleriniz Hayırlı Olsun

Dipnot: Ödülleri Alacağımız Zaman Dirioitlerdeki Havoc'larınızı Çıkarın Böylelikle Havoç Tasarımı Gelme İhtimali Daha Yüksek (Yada Bana Öyle Denk Geldi)
Son düzenleme:
sanırım yanındaki küçük slotları kesiyorduk sonra devolara kami vurup patlıyormuyduk neydi tam olarak bilmiyorum bana güvenme derim :l03:
Arkadaşlar Şuan Zeta'dan Yazıyorum![]()
Bir Bug Vardı Devouer İle İlgili 1.sini Kesiyorduk 2.sine Ölüyorduk Öyle Bişey Vardı
Anlatabilecek Olan Varmı ?
Yardım Eden Arkadaşlar Rep Boynumun Borcudur
ilk Devouer u kes snra dıyer Devouer da yanındakılerı kes enson gelen kristalonlar da en sonuncuda patla sonra bırdaha gır yap havoc gelıyor dıye bılıyorum emın degılım arastırmanda yarar var bende arastırıcam bulursam yorum u edıtlerım
ilk Devouer u kes snra dıyer Devouer da yanındakılerı kes enson gelen kristalonlar da en sonuncuda patla sonra bırdaha gır yap havoc gelıyor dıye bılıyorum emın degılım arastırmanda yarar var bende arastırıcam bulursam yorum u edıtlerım
Öyle Bişeydi Tam Bende Hatırlamıyorum