HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar kaç konu açtım bi yardım eden yok pbdo alpha task ını yapıyorum 1 2 yaratık kesiyo sonra sıkmıyo biri lütfen yasın task ı
x1 le sıksın progette x2 plt 2026 füzesi lütfen biri saglam task versin
x1 le sıksın progette x2 plt 2026 füzesi lütfen biri saglam task versin
Lazer falan itmsimdiir diye sorcam unu 3-4 kez daha gördüm forudamda kapı explison yaparken vardı bug onu pobd bot söyledi giriste am aalpada vamrı bilmiyorum varsada güncellemeyle giderirler ibot kbot kullan eğer bi bilgisayrda kullandıysan baska bilgisayarda sokabliyorsun baska bilgisayara geç orda sok kapını tamamla ben sokuluyo diye biliyorum
Lazer falan itmsimdiir diye sorcam unu 3-4 kez daha gördüm forudamda kapı explison yaparken vardı bug onu pobd bot söyledi giriste am aalpada vamrı bilmiyorum varsada güncellemeyle giderirler ibot kbot kullan eğer bi bilgisayrda kullandıysan baska bilgisayarda sokabliyorsun baska bilgisayara geç orda sok kapını tamamla ben sokuluyo diye biliyorum
Şahsen yazdıklarından bir kaç kelime anladım yeni bi klavye al :S :d
O Anladıklarından Birkaç Tane yazsana Çünkü Ben Hiçbirşey Anlamadım .Şahsen yazdıklarından bir kaç kelime anladım yeni bi klavye al :S :d
Ibot ta farklı bilgisayarlardan girince lisans sorunu yapmiyor diye biliyorum pobd botta kapıalrında küçk küçük sorunlar çıktı güncelleme sonrası onlar güncellemeyle düzelir kapı yapçaksan git baska pc den gir bota sok ıbot a iyi kapı yapıyor ıbot öyle kasKlavyede deyil bende sorun var DŞahsen yazdıklarından bir kaç kelime anladım yeni bi klavye al :S :d
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)