Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Havoc tasarımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azzyldrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sbit konu yapmaya çalısıcağım rep için acaba ne yapsam diye düsünüp duruyorum tesekkürler.

Lütfen saçma saçma konuşmayın. Havoc tasarımı da hercules gibidir. Hercules diroit tasarımı konulduğu diroitteki kalkan gücünü %10 oranında arttırır. Havoc diroit tasarımı da aynı şekilde konulduğu diroitin gücünü %10 arttırır. Tüm diroitlerinize havoc konulduğunda %10 daha fazla atış gücünüz olur

Al İyice İncele Girdim Çara Çektim Resimleri
Gördüğün Gibi 1 Havoc Eksikken Hasar %8 (droit 5 lvl) 6 lvl yani açık olsaydı %10 olacaktı orası.
Bak Takılı Havocların Bir Etkisi Yok.

13pw8.jpg

2. resimde full havoc olunca gördüğün gibi %18 oluyor ve hasar %10 artıyor.

Zlfsd.jpg

Şimdi Söyle Bakalım Kimmiş Saçma Konuşan.

Son düzenleme:

Al İyice İncele Girdim Çara Çektim Resimleri
Gördüğün Gibi 1 Havoc Eksikken Hasar %8 (droit 5 lvl) 6 lvl yani açık olsaydı %10 olacaktı orası.
Bak Takılı Havocların Bir Etkisi Yok.

13pw8.jpg

2. resimde full havoc olunca gördüğün gibi %18 oluyor ve hasar %10 artıyor.

Zlfsd.jpg

Şimdi Söyle Bakalım Kimmiş Saçma Konuşan.

Arkadaşım aynı şey herculeslerde de geçerli. Git full hercules bir adamın profiline tüm diroitlerde varken kalkan kısmı renkli oluyor yokken olmuyor ama gene de etkisi var.
Orada renkli yanmasının tek sebebi full havoc olman ve tamamının %10 daha fazla atış gücüne sahip olduğunu belirtmesi

Arkadaşlar onurbedirhan dediği doğru Havoc ve Herkul tasarımı koyulduğu İris,Apis,Zeus, Yeteneğine göre attırız havoc ise koyulan diriotin %10 hasarı artar (sadece birisi için geçerli) Herkul %20 Kalkan verir (birisi için geçerli)

Arkadaşım aynı şey herculeslerde de geçerli. Git full hercules bir adamın profiline tüm diroitlerde varken kalkan kısmı renkli oluyor yokken olmuyor ama gene de etkisi var.
Orada renkli yanmasının tek sebebi full havoc olman ve tamamının %10 daha fazla atış gücüne sahip olduğunu belirtmesi

Yav Pes Artık be Kardeşim

Bunada Laf Edemessin Artık.

Darkorbit Forumu GLOBAL Adminden Alıntıdır
avoc Tasarım Droitlerinize monte ettiğiniz lazerlerinizin vuruş gücünü %10 oranında arttırır.Droit başına bir havoc tasarım gerekmektedir.Apis ve Zus Droitleriniz varsa bunlar içinde havoc tasarım gerekir.Vuruş gücünün %10 artması için tüm diroidlerin havoc tasarımla donatılması gerekir.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri