Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Havoc tasarımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azzyldrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GG Zeta1

28db62725fa3b84efbcef7705fd5ca0a4e9f14e2.jpg

Zeta Kapısı: 10.Bölümden oluşan bu kapıda yeni bir uzaylı ırkıyla savaşın.

İpucu: İlerlediğinizde, harita tasarımı değişecek! Mücadelelerden zaferle çıkanlar diroitleri için yeni ve muhteşem Havoc tasarımını kazanma şansına sahip olacaklar!

111 Kapı Parçasını tamamlayarak kapınız inşaa ettiğinizde x-1 haritanızın gama kapısı yakınına konumlandırılır.

c66b4cfa6908835f14a6850832830b3c4e9f1968.jpg

Ödüller:

200000 Şeref Puanı
6000000 Tecrube Puanı
50 günlük dosyası
35.000 Uridium
25.000 UCB-100 Mermisi
25 tane booty_key ( Korsan Anahtarı)

Ayrıca Droitleriniz için Havoc Tasarım kazanma şansı

İlk Zeta kapısını yapanlara Havoc Tasarım ödülü mutlaka verilir.Ancak devamında her Zeta Kapısını tamamladığınızda bu tasarım size ödül olarak gelmeyebilir. Çıkma olasılığı tüm Zeta kapıları içersinden % 33'tür. Burda bir yanılgıya düşülmektedir. Yaptığınız her 3 kapıdan biri Havoc tasarım verecek demek değildir bu. Genel olarak değerlendirilen bir olasılık hesabıdır. Havoc Tasarımın çıkması tamamen şansınıza bağlıdır. Lütfen bu konuda ısrarcı olmayınız ve şansınızı denemeye devam ediniz. Başlıkta da belirtildiği gibi; Havoc Tasarım KAZANMA ŞANSI

Kapıyı ilk defa bitirdiğinde,bitirdiğine dair nişan olması için sana bir yüzük verilecektir.

4ea71880f6b094a748de1e0d5c446a914e9f447f.jpg

Havoc Tasarım Droitlerinize monte ettiğiniz lazerlerinizin vuruş gücünü %10 oranında arttırır.Droit başına bir havoc tasarım gerekmektedir.Apis ve Zeus Droitleriniz varsa bunlar içinde havoc tasarım gerekir.Vuruş gücünün %10 artması için tüm diroidlerin havoc tasarımla donatılması gerekir.

Not:Alıntıdır darkroit forumundan aldım.Bu son cümlenin altını çiziyorum üstte tüm droitler havoç olmadan ekstra olan 10 hasar gelmiyor inanmayanlar yorumalra baksın bi arkadas deneyerek gösterdi repimi isterim arkadasada repi eksik etmeyelim bunu çoğu kisi yanlıs biliyor ondan paylastim sabit lütfen.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Lütfen saçma saçma konuşmayın. Havoc tasarımı da hercules gibidir. Hercules diroit tasarımı konulduğu diroitteki kalkan gücünü %10 oranında arttırır. Havoc diroit tasarımı da aynı şekilde konulduğu diroitin gücünü %10 arttırır. Tüm diroitlerinize havoc konulduğunda %10 daha fazla atış gücünüz olur

Al İyice İncele Girdim Çara Çektim Resimleri
Gördüğün Gibi 1 Havoc Eksikken Hasar %8 (droit 5 lvl) 6 lvl yani açık olsaydı %10 olacaktı orası.
Bak Takılı Havocların Bir Etkisi Yok.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

2. resimde full havoc olunca gördüğün gibi %18 oluyor ve hasar %10 artıyor.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Şimdi Söyle Bakalım Kimmiş Saçma Konuşan.
yarı havoc yarı herkül etki etmiyo büyük ihtimal onu öyle takanlar görüntü için yapıyo cok hos bi görüntü oluyo.
droitler full havoc olunca %10 güc verir
herkül full olmasada olur tek droite etki eder kalkan artıyo eğer full herkul olursa %20 darbe puanı verıyo

Herkezden farklı ses çıkıyor bakalım baskaları ne diyecek ben droitin ücü artıyo diye ibliyodum ama bunu buldum ve artik hepsi olnca gemi gücü artar diye biliyorum konu güncel .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri