berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Sırada Ki DATALA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmutReyiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ss de de gördüğünüz gibi . 15 BÜYÜ HIZLI werirken bir anda 20 diyor we önden alacagını söylüyor 2 sininde amacı belli Ben anladım . siz anlarmısınız bilemem. Beni bering yani harun olmakla suçluyor Şuna bir açıklık getireyim benim adım umut 2 eskiyi harundan aldım . lanedlyi devralacaktım ve itemlerim ondaydı . ama çar soyulunca almaktan vazgeçtim. sonra bilişim suçlarına dilekçe yazıp mahkemeye werdik. 2 gün müddet wermiştim çalan kişiye iptal etmesi için we forumdada konuları görmüşsünüzdür dilekçenin fotoğraflarını. dilekçeleri koyduktan sonra 1-2 saat sürekli bağırdım oyundan . tam ismini hatırlamasamda byfearles yada thefearlesti yan çarıda xazrailx die biriydi geldi we çaldıgını söyledi. Bende 2 gün müddet wermezse adalete bırakacağımı söyledim we haklıydımda. o da paşa paşa teslim etti. Olay budur anlyıacağınız . Eğer çalmak gibi bir niyetim olsaydı datala kolyeye 60 büyü hızlı werenler wardı istesem o zamanlarda yapardım. ancak hiç birzaman aklımdan geçmedi. geçmezde bir oyun uğruna. Bana inanmayanlarda oluyor sen umut değilsin öyle bir kişi hiç bir zaman yoktu sen sefa yada harunsun diyenlerde oluyor 05058554110 telefon numaram inanmayan iftira atan herkes arayabilir. konuşabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri