- Konular
- 9,213
- Reaksiyon Skoru
- 4,131
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi beyler,
Siz bölüm editörlerinize daha saygılı ve anlayışlı oluyorsunuz onalrda size karşı daha saygılı ve hoşgörülü oluyor. Yoksa bu bölüme editör olmak için gönüllü olurum ve sizin durumunuza bakılırsa 1 tane açık konunuz kalmaz. Deneme moderatörleriniz insaflı davranmış size. Bence elinizdekilerle iyi geçinmeye bakın. Onalar da sizinle tabiki.
Bundan sonra şikayetçi olduğunuz sebepsiz kilitlemeler olmaz ancak siz kurallara uymadıkça konularınız kilitlenecektir. Hiç bölümü yıkarız falan demeyin, yıkılsa da kilitlenir konularınız.
Şimdi bölümde açtığınız gereksiz konuları ben kilitliyorum anlaşmaya vardığımızı düşünüyorum.
Siz bölüm editörlerinize daha saygılı ve anlayışlı oluyorsunuz onalrda size karşı daha saygılı ve hoşgörülü oluyor. Yoksa bu bölüme editör olmak için gönüllü olurum ve sizin durumunuza bakılırsa 1 tane açık konunuz kalmaz. Deneme moderatörleriniz insaflı davranmış size. Bence elinizdekilerle iyi geçinmeye bakın. Onalar da sizinle tabiki.
Bundan sonra şikayetçi olduğunuz sebepsiz kilitlemeler olmaz ancak siz kurallara uymadıkça konularınız kilitlenecektir. Hiç bölümü yıkarız falan demeyin, yıkılsa da kilitlenir konularınız.
Şimdi bölümde açtığınız gereksiz konuları ben kilitliyorum anlaşmaya vardığımızı düşünüyorum.

- Konular
- 239
- Online süresi
- 20m 29s
- Reaksiyon Skoru
- 488
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
.......
- Konular
- 140
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
elimde çok ağır larıda var ama adam forumu terk eder 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)