Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ben bu islerde yeniyimde sayfada 3 tane downlode var hangisine basıcam birisi biran önce yazarsa sevinirim
rar pass nasıl ekleye bilirim
Rar Pass'ı Sen Ekleyemezsin Rar Pass'ı Hacki Upload Eden Üye Ekleyebilir Kapiş ? =)
ben bu islerde yeniyimde sayfada 3 tane downlode var hangisine basıcam birisi biran önce yazarsa sevinirim
o zaman hemen kuralları hızlıca pekiştirelimben bu islerde yeniyimde sayfada 3 tane downlode var hangisine basıcam birisi biran önce yazarsa sevinirim
1) Virüstotal mutlaka bulunmalıdır. Virüstotale hacki .exe olarak koymalısın .rar değil özellikle şifre varsa. Virüstotal Şifreli dosyaya erişemediği için virüssüz gösterir
2) Mutlaka ss koymalısın. Hackten veya çalıştığına dair kanıt. Kanıt videoda olabilir fraps adlı programla çekebilirsin. hackin ss ini ise printscreen tuşuyla çekip paint e yapıştıracaksın orda istediğin gibi ok çiz açıklama yaz.
3) Açık bir dille anlatmalısın (dikkatli bakmadım belki açıklamışsındır
)Aksi takdirde DereLee pek hoş karşılamayacaktır lütfen aklından çıkarma yardım istersen tüm üyelerin kapısı açıktı ÖM (Özel mesaj) atabilirsin.
Dostum Konun büyük ihtimalle kilitlenir
Konu açmadan Önce Bölüm Kurallarını Okuyunuz .
Ayrıca birde Sabit Konulara bakarak Örnek konular Oldukarını anlayabilirsin Onlara göre Özenerek düzenle
Konu açmadan Önce Bölüm Kurallarını Okuyunuz .
Ayrıca birde Sabit Konulara bakarak Örnek konular Oldukarını anlayabilirsin Onlara göre Özenerek düzenle
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)