Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

PBdo-Bot Soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KinqAdam25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 842

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.Beyler Pbdo-bot cracklerden hangisi çalışıyor....
2.Bugün Ban Riski Var Mı?

Cevap Alınınca Lütfen Kapatılsın Konu

Forum üyeliğini silerek crack var.

Ban riski bence yok :d

Ben Hergün Bota Koyuyorum 0 Ban , Çarınız Çok Sağlam İse Banlanmasından Korkuyorsanız , Koymayınız Bu Kadar basit .

burdan takip edebilirsiniz bitnce bilgi verilir şuanda en sontaramadkai bilgiyi görmek için 3.sayfaya gidiniz bide buarada ynalış bilgi vemrişim daa bitmemiş tarama ama koyun bişe olmaz

1.ye cvp verilmiş 2.soruna ban riski bitti üstelik artık her zamn tarama var ama 11:00da tarama bitiyo belirlenenler 1saat içinde ceza alıyo bu arada sakınan göze çöp batar yakalanmış olsaydın ban yemiştin ykalanmamışsın bota devam

yok bota şuan koydumda o zman
artık botu az kullanıcam çünkü çarıma tek gereken şey olarak bir sentinel tasarımı güve ve elması görüyorum
çarın vıp+katlayıcısı var diyede hep koymak istemiyorum her pazartesi salı koyuyordum çünkü çar bu halde deyildi

arkadaşım oza man buhafta fuller oyuna başlarsın amama bişe dicem irislerin sevieis filan kaç nasıl tekkesik o3oluyor ageis var kaç hangar var arge kaç

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri