HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ne çok seviyorsunuz birbirinize çamur yapmayı. Bir foto koyarsınız klavye üzerindeki tuşlara parmaklarınızla dokunarak yorum yazarsınız. Ancak siz vücudunuzun her bir elemanıyla belli ki klavye kullanıyorsunuz. Konu seviyesizliğin had safhasına ulaşmanız nedeniyle kilitlenmiştir.

galatasaraylıyım ama sarı kırmızı keserım diyen adi herif ne oldu simdi bokunu yiyon kırmızıların dönek sensin 
nasıl koyduk size hahahahahahahahahahahaha millet agzıyla deil kıcıyla gülüyor artık sana 

açık aramaya çalısıyon ama o sendeki beyini kuşa taksak ters ucar kac aylık ss lerı atıon düsmandık herkes bılıyor ama artık deiliz buda sana koyuyor olabılır :d
galatasaraylıyım ama sarı kırmızı keserım diyen adi herif ne oldu simdi bokunu yiyon kırmızıların dönek sensin
![]()
Beni kendinle mi karıştırdın. Erdinç'e loncaya gel diye yalvardın sümüklü. Ben bana saygı gösterenlerin yanındayım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)