mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

3 Format 0 Başarı Mavi Ekran :/ Pf.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smog6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 390

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar 3 Format Attırdım. İlk Formatı ATTIRMADAN Önce Pc 8 Aydır Formatlanmadan Dayanmıştı. Taki O Güne Kadar. Format Attırdıktan Sonra Pc Geldi Eve Taktıp Ayarladım Flashdan Dosyalarımı Çektim Ve Sadece Metin2/Team Speak / Ve Metin2 İçin Güncel Bir Hile . 3 -4 Gün Geçti Pc Mavi Ekran Hatası Veriyor Nese Tmm Dedim Bu İŞTE Bi İş var. Formatı Attırdğım Adam Pc ye Yanlışlıkla(Karıştırmış Herhal)
Pes Yüklemiş Benim Pc de Tarihi Eser Kaldırmadı. Dedim Böyle Yaptın Düzelt Bi zahmet. 2. Formatı Attırdım Aynı Şekilde Eve Geldi Taktım . Kullanıyorum 2 gün sonra tekrar Mavi Ekran Gittim Bilgisayarcıya Böle Böle Kardeş Nedir Sorun Dedim. Tamam Bir Kontrol Edeyim Dedi Sonra HDD de Yanmış Değiştiricim Peki Okey Dedik Para yok Taktı Bir Dandik MAKİNE. Eve Geldim Gine Mavi Ekran Şuan Ölüyorum Sıkıntıdan. Araştırdım Fan Dan Dediler Aldım 30 Santim Enli Boylu Vantilatör Koydum Kasanın Yanına Cpu Isısı 40 Derece Bu vantilatör Bana Çalışsa 36 Dereceden 33 E bile Düşerim Yeminle Ama Ne fayda 40-60 Arası Gidip Geliyor.

Pcde CPU'yu Yoran Ne var Die Bakıyorum Fakat Anlıyamıyorum. Lütfen Aranızda Anlıyan Adam Akıllı Biri Varsa Yardım Etsin :) ;

c9dx5.jpg

UrL :

Buda Kullandığım Bir Programdan Bir Görüntü.
c9dyg.jpg

Url:

piyasada format atıyorum biliyorum diye geçinen o kadar çok insan varki . pc de anormal çalışan bişiyi farkbile edemiyorlar . xp cd sini eline geçiren format atıyor . SOnuç Böyle. İşlemci ve ekran kartının fanlarını kontrol et dönüş hızları nasıl .

piyasada format atıyorum biliyorum diye geçinen o kadar çok insan varki . pc de anormal çalışan bişiyi farkbile edemiyorlar . xp cd sini eline geçiren format atıyor . SOnuç Böyle. İşlemci ve ekran kartının fanlarını kontrol et dönüş hızları nasıl .

Çok Haklısın Bu gün Pc nin İçini Açıp BAKTIM . PC DE 1 FAN VAR DİĞER KAPAĞI ÇIKARDIM. O FANIDA ÇIKARMIŞ KABLOLARIDA DÜRMÜŞ SOKMUŞ İÇİNE CAHİL TAKTIM GERİ BECERDİMDE SANIRIM BİR KAÇ VİRÜS PROBRAMI VE PROBRAM YÜKLEDİM GÜNCELLEME YAPTIM HERŞEY NORMAL ŞUANLIK BİRAZ LAG VAR AMA ESKİSİNE GÖRE İYİ DURUMDA.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri