Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Amin .Ben bu arkadaşı forumda düne kadar hiç görmedim zaten bir adamın msn sini face ini ve ya çarına ait tek bir resim bile görmeden nasıl çalabiliyorum hayret arkadaşlar...Ama Allah da biliyor bir gram üzülmedim..Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın dedim...O da cezasını gördü.. Bundan sonra böyle işler yapmazsın inş.
Ben bu arkadaşı forumda düne kadar hiç görmedim zaten bir adamın msn sini face ini ve ya çarına ait tek bir resim bile görmeden nasıl çalabiliyorum hayret arkadaşlar...Ama Allah da biliyor bir gram üzülmedim..Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın dedim...O da cezasını gördü.. Bundan sonra böyle işler yapmazsın inş.
Ya ama sana yaptığımdan dolayı kaynaklanmıyor bu bence.
Ama yapan neden ypatı onu öğrensem

hak etmişsindir. belli ki vizite kötü bişey dedin bu da senin iyi biri olmadıgını + yalandan 500tl yatırdım demende senin yalancı oldugunu kanıtlıyo.
bu arada istersen 3 sene önce oyuna para yatır hepsi geçmiş ödemelerde görünür yani silinme diye bişey yok.
soğuk su iç o hesabın üstüne soğuk su kar etmezse buzluğa gir otur
bu arada istersen 3 sene önce oyuna para yatır hepsi geçmiş ödemelerde görünür yani silinme diye bişey yok.
soğuk su iç o hesabın üstüne soğuk su kar etmezse buzluğa gir otur
dikkat etmesem kaç yazar yalancı.
+
bu kadar iğrenç bi seviyede oldugun için hesabın çalınıyo
iyi olmuş çalan arkadasa teşekkürler.
çalan arkadas %100 mübarek bi insan :l03:
helal olsun dostum süper bi iş yapmışsın tebrikler:ka19:
+
bu kadar iğrenç bi seviyede oldugun için hesabın çalınıyo
iyi olmuş çalan arkadasa teşekkürler.çalan arkadas %100 mübarek bi insan :l03:
helal olsun dostum süper bi iş yapmışsın tebrikler:ka19:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)