HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ama bir yandanda adminlerin odasında arada sırada orda olmak gerek çünkü bazen hediye verdikleri zaman oluyor kaçırmayalım sonraişte ne güzel olur![]()

ama bir yandanda adminlerin odasında arada sırada orda olmak gerek çünkü bazen hediye verdikleri zaman oluyor kaçırmayalım sonra![]()
hemen gidek
bu arada hileyi buldum hileyi yapıyorum biyerde hata yapıyorum oyun direk şu hatayı veriyor unknown packet received bu hatayı vermese hile kesin olacak biryerde hata yapıyorum charles keske islese bu oyunda 
bendede o hatayı verdi bende yapmadım çok zor ama yapmasıhemen gidekbu arada hileyi buldum hileyi yapıyorum biyerde hata yapıyorum oyun direk şu hatayı veriyor unknown packet received bu hatayı vermese hile kesin olacak biryerde hata yapıyorum charles keske islese bu oyunda
![]()
ben bug yaptım 2 tane charım oyunda ikiside aynı karakter fearless
3-1 deyim suan 
3-1 deyim suan 
iki oyun açmışsındırben bug yaptım 2 tane charım oyunda ikiside aynı karakter fearless3-1 deyim suan
![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)