HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba benim şeref puanım 4.5 m idi ve bende arttırmak için 2 gün boyunca sabah 11 akşam 9 arası hep kasıldım ve şeref tasarımı ile ama şeref puanım hiç artmıyor 4.5 m den 3.754.654 m kaldı ve git gide azalıyor acaba sorun nedir dost gemide kesmiyorum şerefim 5 m ye yakın olması gerekirdi oysa ama 3.754.654 kaldı neden acaba 

Son düzenleme:
Merhaba benim şeref puanım 4.5 m idi ve bende arttırmak için 2 gün boyunca sabah 11 akşam 9 arası hep kasıldım ve şeref tasarımı ile ama şeref puanım hiç artmıyor 4.5 m den 3.754.654 m kaldı ve git gide azalıyor acaba sorun nedir dost gemide kesmiyorum şerefim 5 m ye yakın olması gerekirdi oysa ama 3.754.654 kaldı neden acaba![]()
kendı adamını kesmıssındır ve sana aıt olmayan kutu toplamıssındır serefın - lere dusucek

Flood için özür dilerim ama kendi adamımı kesmedim yazdım orda dikkatli oku ayrıca öyle olması imkansız çünki ayarlardan kargo kutularını kaldırdım peti açıyorum o topluyorkendı adamını kesmıssındır ve sana aıt olmayan kutu toplamıssındır serefın - lere dusucek![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)