HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
al işte selamun aleyküm gelirken söylenir dedi ya bilmeden konuşuyorlar neyse öğreniceksin kardeşim zamanla zamanla olur bu işler git bi cemaate falan karış orda bak nasıl öğrenirsin her şeyiselamun aleyküm gelırken soylenır bu 1 .. yatsı namazını kılmıssınızdır sen kıl bız kılarız bu 2 yas la alakalı hıc bırsey yoktur yasla dalga gecmemızın nedenı eyer 17 yasında olsaydın anlardın 10 yasındakı bır cocuk anlamaz cahıldır 17 yasındakı bır cocuk bazı şeylerı aşmıs anlar ve dınler buda 3...!
bakın bakalım ne demekmiş selamun aleykum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
kendi doğru bildiğiniz yanlışları tamamen doğru sanıyosunuz ya ne diyim nakli din ile gelip bana dini öğretmeye çalışıyosunuz
Son düzenleme:
al işte selamun aleyküm gelirken söylenir dedi ya bilmeden konuşuyorlar neyse öğreniceksin kardeşim zamanla zamanla olur bu işler git bi cemaate falan karış orda bak nasıl öğrenirsin her şeyi
kardes bana burda ılım yaptırma ... kardes sen bıyere gırerken ne dıyon ? selamun aleyküm dmi o zaman neyın kafasındasın ?para ile din'in kımde olacagı bellı degıldır o yuzden sus annen kızar gıt yat ..! uyuda buyu 17 yasındaymıs 10 eklemıs yasına

al işte selamun aleyküm gelirken söylenir dedi ya bilmeden konuşuyorlar neyse öğreniceksin kardeşim zamanla zamanla olur bu işler git bi cemaate falan karış orda bak nasıl öğrenirsin her şeyi
bakın bakalım ne demekmiş selamun aleykumLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.kendi doğru bildiğiniz yanlışları tamamen doğru sanıyosunuz ya ne diyim nakli din ile gelip bana dini öğretmeye çalışıyosunuz
oncelıkle ınternette arastırdıklarına cok guvenme ınternete onur belgesı ısmı onur olanlara verıldıgıde yazıyor cok dın bılıyorsun kuran oku o zaman turkcesını oku gel bakayım ole olsa yurt a gıttım dıyorsun yurtakıler selamun eleyküm demez..! buda sana bır sozum olsun ogrenınce tsk edersın
iyi oku bakayım gözlerinde sorun var ?al işte selamun aleyküm gelirken söylenir dedi ya bilmeden konuşuyorlar neyse öğreniceksin kardeşim zamanla zamanla olur bu işler git bi cemaate falan karış orda bak nasıl öğrenirsin her şeyi
bakın bakalım ne demekmiş selamun aleykumLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.kendi doğru bildiğiniz yanlışları tamamen doğru sanıyosunuz ya ne diyim nakli din ile gelip bana dini öğretmeye çalışıyosunuz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)