shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

pdo-bot çok güzel extra galaksi basıp kapı açıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akrep2020
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 120
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selamun aleyküm gelırken soylenır bu 1 .. yatsı namazını kılmıssınızdır sen kıl bız kılarız bu 2 yas la alakalı hıc bırsey yoktur yasla dalga gecmemızın nedenı eyer 17 yasında olsaydın anlardın 10 yasındakı bır cocuk anlamaz cahıldır 17 yasındakı bır cocuk bazı şeylerı aşmıs anlar ve dınler buda 3...!
al işte selamun aleyküm gelirken söylenir dedi ya bilmeden konuşuyorlar neyse öğreniceksin kardeşim zamanla zamanla olur bu işler git bi cemaate falan karış orda bak nasıl öğrenirsin her şeyi

bakın bakalım ne demekmiş selamun aleykum kendi doğru bildiğiniz yanlışları tamamen doğru sanıyosunuz ya ne diyim nakli din ile gelip bana dini öğretmeye çalışıyosunuz

Son düzenleme:
al işte selamun aleyküm gelirken söylenir dedi ya bilmeden konuşuyorlar neyse öğreniceksin kardeşim zamanla zamanla olur bu işler git bi cemaate falan karış orda bak nasıl öğrenirsin her şeyi

:D kardes bana burda ılım yaptırma ... kardes sen bıyere gırerken ne dıyon ? selamun aleyküm dmi o zaman neyın kafasındasın ?

para ile din'in kımde olacagı bellı degıldır o yuzden sus annen kızar gıt yat ..! uyuda buyu 17 yasındaymıs 10 eklemıs yasına :D

bakın bakalım ne demekmiş selamun aleykum kendi doğru bildiğiniz yanlışları tamamen doğru sanıyosunuz ya ne diyim nakli din ile gelip bana dini öğretmeye çalışıyosunuz

oncelıkle ınternette arastırdıklarına cok guvenme ınternete onur belgesı ısmı onur olanlara verıldıgıde yazıyor cok dın bılıyorsun kuran oku o zaman turkcesını oku gel bakayım ole olsa yurt a gıttım dıyorsun yurtakıler selamun eleyküm demez..! buda sana bır sozum olsun ogrenınce tsk edersın

iyi oku bakayım gözlerinde sorun var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri