HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
10 çok bile çocuk işte herşeyi başka tarafıyla dinliyorkız erkek yuzmeyemı goturduler dınımızce kızlar bası ortulu olucak mahram yerlerını kapıcak yanı sızı goturdulerse ergenlıge gırmemıslerdır yanı senın tahmını yasın 10![]()

kız erkek yuzmeyemı goturduler dınımızce kızlar bası ortulu olucak mahram yerlerını kapıcak yanı sızı goturdulerse ergenlıge gırmemıslerdır yanı senın tahmını yasın 10![]()
17 yaşımdayım işte sorunda orda KURAN KURSUNA gitmek le olmuyor o işler ayrıca neden herşeye yaş ile bakıp dalga geçiyorsunuz anlamıyorum 4 yaşında hafız olanlar varken her neyse size iyi geceler dilerim
umarım yatsı namazlarınızı kılmışsınızdır hadi selamun aleyküm
10 çok bile çocuk işte herşeyi başka tarafıyla dinliyor![]()
bizim diyebilecegimiz bir sey yok ki o biliyorum diye geciniyor fakat ogrenmesı gereken cok şey var 
17 yaşımdayım işte sorunda orda KURAN KURSUNA gitmek le olmuyor o işler ayrıca neden herşeye yaş ile bakıp dalga geçiyorsunuz anlamıyorum 4 yaşında hafız olanlar varken her neyse size iyi geceler dilerim
selamun aleyküm gelırken soylenır bu 1 .. yatsı namazını kılmıssınızdır sen kıl bız kılarız bu 2 yas la alakalı hıc bırsey yoktur yasla dalga gecmemızın nedenı eyer 17 yasında olsaydın anlardın 10 yasındakı bır cocuk anlamaz cahıldır 17 yasındakı bır cocuk bazı şeylerı aşmıs anlar ve dınler buda 3...!
Aferin ! bak böyle dersine çalış nasılda öğrendin müslümanlığı17 yaşımdayım işte sorunda orda KURAN KURSUNA gitmek le olmuyor o işler ayrıca neden herşeye yaş ile bakıp dalga geçiyorsunuz anlamıyorum 4 yaşında hafız olanlar varken her neyse size iyi geceler dilerim
ve aynen casper selamun aleyküm gelirken söylenir ! bu kadar cahilsin

daha hangi yüzle konuşucaksın bilemiyorum
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)