mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

sanal pc nedir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avatarklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 650

18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bilgisayarda denemek istediğiniz işletim sistemleri çeşitli programlar fdisk..
format atma disk bölme birleştirme vs aklınıza negelirse yapabilirsiniz..
bir derecede kullanılıyor yenlikleri sizinle herzaman paylaşmak istediğimi biliyorsunuzdur..

faydalı olabilirsemne mutlu
başlıyoruz....
VMware nedir ?

VMware, bir sanal makina yazılımı olup konuk işletim sisteminin ana makina işletim sistemi içinde çalışmasına izin verir. VMware ile konuk işletim sistemininaktif hale getirdikten sonra bu konuk işletim sistemine uygulama programları yükleyebilir ve onun desteklediği servisleri verebilirsiniz. Örneğin ana işlatim sisteminiz Linux iken, Windows 2000 yada Windows XP kurabilir ve Windows için geliştirilmiş herhangi bir uygulamayı konuk Windows platformunda çalıştırabilirsiniz. Bu durumun terside mümkündür yani ana işletim sisteminiz Windows XP iken, Linux kurabilirsiniz.

VMware aslında bir sanal makine öykünücüsü (emulatör) olup temelde özel bir işletim sisteminden ziyade makinenin kendisine öykünür, böylece bu sanal makineye hangi işletim sistemi yükleyeceğiniz size kalmış bir seçenek haline gelir. Diğer bir değişle bu program BIOS'u da dahil olmak üzere bir bilgisayarı bütünüyle taklit eder.

Programı normal bir program gibi kurup masa üstündeki simgesini çift tıklatalım- devam
s8.gif

17900426ow8.jpg

86378812ll7.jpg

98404904yd0.jpg

46120817lf2.jpg

ayarları değiştirmeden ilerliyoruz..

63012878kz9.jpg

burdan yükleyeceğiniz işletim sisteminizi seçin..

57221993on3.jpg

25467533lu1.jpg

11345028bh8.jpg

80375021jk9.jpg

10su2.jpg

11ns5.jpg

şimdi sanal makinaya işletim sistemi kuruyoruz.. (olayı daha iyi anlayabilmeniz için resimleri masa üstü tam olarak aldım arkadaşlar.)

12ch0.jpg

13yb3.jpg

14fy1.jpg

15fo3.jpg

16gf2.jpg

17zj7.jpg

18qu0.jpg

19kz7.jpg

arkadşlar önce e-mail adresiniz ilekayıt olun sonra size download linki gelecektir

alıntıdır +rep olursa menun olurum

[/FONT]

Burasi sadece sanal pc aktİf olur ama pc kapatirsan bot donar dewam etmez bot kapanmaz ama donar onun dewamida war

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri