Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

sanal pc

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s3th1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 81
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

​S3t Ben yaptım.Videosunda adamın yaptıgı gıbı yapınız.Bu S3T yalan söyluyor.

ben bunla ilgilenmedim bir kaç link verirseniz yapacağımı düşünüyorum ben zunicore yaptımda açıkcası onu fazla anlamadım :D

Sanal PC yi bilmeyenler :

Bilgisayarınıza Program aracılıgı ile PCnizin bir miktar RAM ve Harddiskinden koparark ona aktarıp 2. bir PC elde etmektir
2.si ise programsız bir hosting şirketinden VDS makinasi kiralayıp E-Bilgisayar yaparsınız :)

Sanal PC yi bilmeyenler :

Bilgisayarınıza Program aracılıgı ile PCnizin bir miktar RAM ve Harddiskinden koparark ona aktarıp 2. bir PC elde etmektir
2.si ise programsız bir hosting şirketinden VDS makinasi kiralayıp E-Bilgisayar yaparsınız :)

1.cisi gerçekten doğru dnin %25 i gitti ayrıca ram 500 mb azaldı :D 1.5 gb ramle çalışıyor ama harika hiç kapanmıyor şuan 2 kez bilgisayar kapattım baktım hala vds gibi açık :D

QuietHero TAM KONUNUN ÜSTÜNE BASTI ANA PC ACIKKAN KENDİNİ MASAÜSTÜNDE BOTU CALISTIRACAGIZ PC KAPATINCA POGRAMI ACICAZ PROGRAM ACILINCA PC YAVASLIOR AKSAM OLE KASIOR SABAH PROGRAMI KAPATIOZ KENDİ MASAÜSTÜMÜZDE ACICAZ HIZ SORUNU OLMAYACAK

QuietHero TAM KONUNUN ÜSTÜNE BASTI ANA PC ACIKKAN KENDİNİ MASAÜSTÜNDE BOTU CALISTIRACAGIZ PC KAPATINCA POGRAMI ACICAZ PROGRAM ACILINCA PC YAVASLIOR AKSAM OLE KASIOR SABAH PROGRAMI KAPATIOZ KENDİ MASAÜSTÜMÜZDE ACICAZ HIZ SORUNU OLMAYACAK

zaten sırf gece bilgisayarı açmak için yükledim hız sorunum yok i7 işlemcim var 8 gb ram varda oda uyuşmuyor :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri