- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GM Olmak İstiyorum : Merhaba Arkadaşlar Ben Başlıktada Bahsettiğim Gibi GM Olmak İstiyorum.Uzun Zamandır (3.5 Yıl) Metin2 Oynuyorum Ve Gerçekten Oyunda Amacım Hem Gözlem Yapmak Hemde Zevk Almaktı Türkte Bi Yere Kadar Gerçekten Çok Zevkliydi Bi Süreden Sonra Sıktı Ve Bende O Zamanlar Çok Pvp Yoktu Bir Pvp Başladım Ve Neden Bende Böyle Bir Şey Yapmıyorum Dedim Ve Kendi Pvp'mi Açtım O Günden (YAKLAŞIK 2 YIL ÖNCE) Bu Güne Kadar Pvp İle İlgileniyorum Ve Hemen Hemen Tüm Konularda Bilgim Var(Navicat,Puty,Filezilla). Eğer ki Beni Serverinize GM Olarak Alırsanız Sorunlarda Her Zaman Yardımda Bulunurum.Şunu Da Belirteyim Benim İçin 2 Yılda Pvp'lerle İlgili Görüşüm Şu : Eğer Bir Pvp Açtıysan İlk Levelinde Girdiğinde Bile Memnun Olucak Ve Heyecan Yaratmalı Bunu Yapmak Konusunda Son Derece Tecrübeliyimdir.
Adınız : Harun Yılmaz
Soyadınız : Sevi
Yaşınız :16
Yaşadığınız Yer :İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 4 Kere Kendi Server'imi Kurdum [TL] Olarak , Maddi Durumlardan Dolayı Hep Kapatıp Açtım , Ve Her Kurduğum Pwp ' de Minimum +70 User Getirmişimdir. Zevkli Ve Heycanlı Bir Pwp Kurmuşumdur...Oyuncuyu Memnun Etmişimdir...
Günlük Minimum Online Süreniz :+13
Özellikleriniz :Reklam ' da Kendimi İleri Düzeye Taşımış Biriyimdir.Görsel Efectlerim Profosyonel Olmasamda İyidir , Çevrem Geniştir , FaceBook ' da Pvp Sayfasını +500 +1000 Rahatlıkla Yapabilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : nurun2034@hotmail.com // fb.com/Bynurunn
DiğEk er / :Beni GM Yapacak Arkadaşlar Serveri Şöyle Olması Benim İçin Daha Uyumlu Olur ; Serveri Baştan Sağma Olmayacak , [TL] Dahil Bütün Yetkililer Hem Birbirine Saygılı Hemde Oyuncuya Saygılı Hoş Görülü Olursa Memnun Olurum.Serverde Event Saat Başı Değilde Günde 1-2 Kere Olursa , Server Orta Veya Zor Files Olursa Hem Benim İçin Hem Oyun İçin Hemde Oyuncular İçin Faydalı Olur , Oyunda Yetkililer Gereksiz Duyuru Kısmından Yapmamalı Kavga VS. Olmamalı Herhangi Bir Yetkili Oyuncuya Kesinlikle Ufak Bir Yardımda Dahi Bulunmıyacak.
Eğerki Sizde Benim Gibi Birini Arıyorsanız İletişime Geçin...
ByNurun...
İyi Forumlar...
İyi Forumlar ...
Adınız : Harun Yılmaz
Soyadınız : Sevi
Yaşınız :16
Yaşadığınız Yer :İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 4 Kere Kendi Server'imi Kurdum [TL] Olarak , Maddi Durumlardan Dolayı Hep Kapatıp Açtım , Ve Her Kurduğum Pwp ' de Minimum +70 User Getirmişimdir. Zevkli Ve Heycanlı Bir Pwp Kurmuşumdur...Oyuncuyu Memnun Etmişimdir...
Günlük Minimum Online Süreniz :+13
Özellikleriniz :Reklam ' da Kendimi İleri Düzeye Taşımış Biriyimdir.Görsel Efectlerim Profosyonel Olmasamda İyidir , Çevrem Geniştir , FaceBook ' da Pvp Sayfasını +500 +1000 Rahatlıkla Yapabilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : nurun2034@hotmail.com // fb.com/Bynurunn
DiğEk er / :Beni GM Yapacak Arkadaşlar Serveri Şöyle Olması Benim İçin Daha Uyumlu Olur ; Serveri Baştan Sağma Olmayacak , [TL] Dahil Bütün Yetkililer Hem Birbirine Saygılı Hemde Oyuncuya Saygılı Hoş Görülü Olursa Memnun Olurum.Serverde Event Saat Başı Değilde Günde 1-2 Kere Olursa , Server Orta Veya Zor Files Olursa Hem Benim İçin Hem Oyun İçin Hemde Oyuncular İçin Faydalı Olur , Oyunda Yetkililer Gereksiz Duyuru Kısmından Yapmamalı Kavga VS. Olmamalı Herhangi Bir Yetkili Oyuncuya Kesinlikle Ufak Bir Yardımda Dahi Bulunmıyacak.
Eğerki Sizde Benim Gibi Birini Arıyorsanız İletişime Geçin...
ByNurun...
İyi Forumlar...
İyi Forumlar ...
Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
+++ GUNCEL | ByNurun... nurun2034@hotmail.com
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: