http://www.turkmmo.com/darkorbit/2227687-vizit-hesabimi-bosalttiherkez-sifresini-degistirsin.html
Açıklamayı Özel Mesajdan Bekliyorum
Edit : Konu Tekrar Açıldı , Oluyor Böyle Hatalar Küçük İşte
Açıklamayı Özel Mesajdan Bekliyorum
Edit : Konu Tekrar Açıldı , Oluyor Böyle Hatalar Küçük İşte

Son düzenleme:
Vizit pc donuyormu daha çok bot açınca alım yapacakmısın daha
Crazy kardeşim allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın benim diyecek bir şeyim yok 1.si sen katılmadın bile vds ye böyle bir iftira atınca eline ne geçti acaba ben bilmiyorum..mtscgun kardeşim bakıcam vds yi kaça kadar zorlayabilirim ona göre yarın yine alım yapmaya çalışacağım kusura bakmayın elimde olsa da hepinizin hesabını bota atsam bir de uğrşması da feci zor bir şey
Boxybotta baktım 2 arkadaşın hesabı sürekli disconnect diyor bir daha pbdo task yapıp pbdo ya attımokey düşünmen yeter
bu arada yeni alım olursa o ilk baştaki katılmak istiyorum yazanlardan devammı ediceksin yoksa yinemi yapacaksın
bu arada yeni alım olursa o ilk baştaki katılmak istiyorum yazanlardan devammı ediceksin yoksa yinemi yapacaksınokey düşünmen yeterbu arada yeni alım olursa o ilk baştaki katılmak istiyorum yazanlardan devammı ediceksin yoksa yinemi yapacaksın
Yine yapmayı düşünüyorum fakat saat belirteceğim ki diğer arkadaşların da haberi olsun onların da en azından bir şansı olsun...