HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Niye kapatılsınki Kürt insan deilmi
Türkiyede yaşıyorsanız Türkçe Diline saygı gösterip , Türkçe konuşmalısınız
Bu konuda Taviz yok , Direk Support'dan profilini Bildirin.
Konunun daha fazla uzamaması ve Tartışma çıkmaması için @qimeNez; Lütfen konuyu kilitleyin.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Türkiyede yaşıyorsanız Türkçe Diline saygı gösterip , Türkçe konuşmalısınız
Bu konuda Taviz yok , Direk Support'dan profilini Bildirin.
Konunun daha fazla uzamaması ve Tartışma çıkmaması için @qimeNez; Lütfen konuyu kilitleyin.
Teşekkür ederim uzmanım istediğim buydu evet kilitleyin.
Moderatör tarafında düzenlendi:
evet türktede yasak resim çek forumda çet ban şikayetleri konusu var yaz oraya çette ban yer bende yaşamıştım böle bi olay sonuç pvpde 10-10wsyle bittiyendik çok pis koyduk hemde kavgayı başlatanda pkkyı seviyorumy azmıştı cm de vardı bişe olamdı biz ana avrad düz kaydık sonra pvpde savaştık işte 10tane kürt sadece kürt olsalar bişe demem ama pkkyı övdürer 10kürt 10 türk savaştık yendik ondan sonra cmhepimizi çette banladı 10insan 10da hayvan çette banalndı bende ırkçılık ypamıyorum!uyarı alsada yeter hatta ceza almasın chatte ban yesede yezer TÜRK serverinde kürtçe,ingilizce,almanca,portekizce veya herhangi bir dilde birşey yazmasın istiyorum
elin yabancı serverinde S.a yazınca ban alıyoruz !
battal gazinin torunu vanko gıbı akuh vak yapar bılgısayarını camdan assagıya atar gelırım 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)