Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
beyler server kapandı buglar yüzünden kapandı bazıları bug yaptıgı ıcın ve ne zaman acılacak olursa 2013 te acılacagı dusunuluyor ve yenı pvpler cıkınca hemen bu foruma paylasıcam merak etmeyın bu konuyuda hortlatmayın bence acıldıgı zaman haber verırım
Sabitlensin![]()
sizi anlamıyorum ya
konu ne sabitlenmesi yeni pvp veya bu pvp devam ederse veya yeniden açılırsa konuyu güncellicem açılmazsa yeni konu açıcam başka bir pvp paylaşıcam az sabredin ayrıca sabitlenmez bu konu çünkü konu düzgün değil Ve bir daha konuyu hortlatmayın lütfenNot : konuyu hortlatmayın son kez diyom
paylasım güzel ama kimse emek vermez bence
kardeşim anlıyorum ama yeni bir pvp çıkıcak gibi onu paylaşıcam allahin izniyle çıkmazsada sabredicez zaten önceki darkorbit remix pvp sini ilk paylaşan da bendim ve benim konum kötü düzenli olmadığı için çok kişi mesaj atmadı fakat başkalarıda konu açtı öyle sabitlendi neyse Bu pvp emek olmayabilir ama 2013 te çıkılacağı söz konusu o yüzden fazla bir şey diyemem
Ama yeni pvp için diyebilirim belki bir hafta sonra açık beta çıakr yeni bir pvp onu paylaşırım neyse sabredecez
Not : Herkeze iyi forumlar , Ve lütfen konuyu hortlatmayın artık açık değil
OFLİNE
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)