[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

[Dark Legacy] Yeni Darkorbit Pvp Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onur0147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 391
  • Görüntüleme Görüntüleme 31K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

beyler server kapandı buglar yüzünden kapandı bazıları bug yaptıgı ıcın ve ne zaman acılacak olursa 2013 te acılacagı dusunuluyor ve yenı pvpler cıkınca hemen bu foruma paylasıcam merak etmeyın bu konuyuda hortlatmayın bence acıldıgı zaman haber verırım

sizi anlamıyorum ya :D konu ne sabitlenmesi yeni pvp veya bu pvp devam ederse veya yeniden açılırsa konuyu güncellicem açılmazsa yeni konu açıcam başka bir pvp paylaşıcam az sabredin ayrıca sabitlenmez bu konu çünkü konu düzgün değil Ve bir daha konuyu hortlatmayın lütfen

Not : konuyu hortlatmayın son kez diyom

paylasım güzel ama kimse emek vermez bence

kardeşim anlıyorum ama yeni bir pvp çıkıcak gibi onu paylaşıcam allahin izniyle çıkmazsada sabredicez zaten önceki darkorbit remix pvp sini ilk paylaşan da bendim ve benim konum kötü düzenli olmadığı için çok kişi mesaj atmadı fakat başkalarıda konu açtı öyle sabitlendi neyse Bu pvp emek olmayabilir ama 2013 te çıkılacağı söz konusu o yüzden fazla bir şey diyemem

Ama yeni pvp için diyebilirim belki bir hafta sonra açık beta çıakr yeni bir pvp onu paylaşırım neyse sabredecez

Not : Herkeze iyi forumlar , Ve lütfen konuyu hortlatmayın artık açık değil

OFLİNE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri