- Konular
- 89
- Online süresi
- 8m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Darkorbit'te bildiğimiz gibi ilk başlayanlar için görev vardı ben şunu keşfettim daha önce verildiyse kusuruma bakmayın
Şimdi başarıların yanlarında 89c. ile satın al var tıkladığınızda 2.30 Tl'ye o eşyayı kontörle satın alabilirsiniz
vaktinizi uridum ve credi biriktirip ihaleden zorla almak istemez iseniz kontör ile 2.30 Tl karşılığında satın alabilrisiniz
LF3 satın almak isterseniz önce görevi yapıp sonra 89c. ile satın al yazan yere tıklayınız.
İYİ GÜNLER YARARIM OLDUYSA NE MUTLU BANA .
Şimdi başarıların yanlarında 89c. ile satın al var tıkladığınızda 2.30 Tl'ye o eşyayı kontörle satın alabilirsiniz
vaktinizi uridum ve credi biriktirip ihaleden zorla almak istemez iseniz kontör ile 2.30 Tl karşılığında satın alabilrisiniz
LF3 satın almak isterseniz önce görevi yapıp sonra 89c. ile satın al yazan yere tıklayınız.
İYİ GÜNLER YARARIM OLDUYSA NE MUTLU BANA .
- Konular
- 71
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
2,30 tl ye lf3 ha 
ordaki eşyaların en değerlisi lf3 tü sanırım ona bile değmez katlayıcı parasıyla aynı para gidiyor adam katlayıcıyla hiç kasmasa bi günlük 20 k kasar.
O yüzden gereksiz buluyorum ama teşekkürler.

ordaki eşyaların en değerlisi lf3 tü sanırım ona bile değmez katlayıcı parasıyla aynı para gidiyor adam katlayıcıyla hiç kasmasa bi günlük 20 k kasar.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
89c. derken credi değil o başka bişi.
- Konular
- 112
- Reaksiyon Skoru
- 62
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
20kmı2,30 tl ye lf3 ha
dün erken yattığım için 100k kastı anca şaşırdım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)