Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Wolfteam Bug Serisi {[-@turkmmo@-]} Promo Kod Bugu {[Süre Bugu}]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crazy2443
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 844

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam Arkadaşlar

Şimdi Sizlere Buldugum Bir Kaç Tane Bugu Gösterecegim.
İnşallah İşinize Yarar.Ve Güzel Şeyler Yaparsınız.
Çok Kolay.Ama Çok İşe Yarayan Buglar Bazıları Videolu
Bazılar İse Yazılı Olarak Tamamen Anlatılmıştır.

BUG SERİSİ

200 Kişi Öldürme Bugu
İlk olarak öğreticiye giriyoruz. Büyük ihtimalle öğretici 2 bitmiştir ve öğretici 2ye giriyoruz. Daha sonra 200 kişiyi bomba ile ( cabuk bitsin die )öldürüyoruz. daha sonra öğreticiden cıkıyoruz En son olarak bir odaya girip odadan cıkıyoruz Ve hediye kutumuzda güzel hediyelerimi

Süre Bugu

*Bunun için ss,video gerekmiyor ve programsız olduğundan virüstotal'ede gerek yok.

*Evet arkadaşlar şimdi bayram etkinliği gibi etkinlikler gelince 1 günlük alma olanakları oluyordu ve ben 1 gün karakter full ekipmanlı aldım.

*Ve hiç oyundan çıkmayarak hep oynadım(Kamp değiştirmeden hep aynı kampta kaldım).Gece yatarken bilgisayarı uyku moduna aldım.(Bekleme modu-Sleep)

*Ve 1 hafta böyle geçirdim.

*Hilemiz budur arkadaşlar.

Şuan 25.Ağustos.2012: Saat;00.27 Cuma ve hala bugum çalışıyor!

Savaş Alanı Duvardan Ateş Etme Bugu

Tren İstasyonu Bugu

Yazılı Anlatım :
ⓐ İlk Olarak Kırmızıların Sol Çıkışın Oraya Gidiyoruz.
ⓐ Oradaki Trenlerden Birine Çıkıyoruz.
ⓐ Trenlerin Yanındaki Beyaz Duvarın Üstüne Geliyoruz.
ⓐ Duvarda Koşuyoruz.
ⓐ Ve O Oda Gibi Yere Geldiğimizde Bırakıyoruz.
ⓐ Orada Kalmış Olacağız.

F5 Bugu

" DİĞER OYUNCULAR YÜKLENİYOR LÜTFEN BEKLEYIN " yazısı gözükmez ise denemeyin boşuna.

Hileye video da çektim ama gerek oldugunu sanmıyorum

YAZILI ANLATIM

1-bir odaya giriyoruz
2-Tam oyun başlat tuşuna basıldıgında oyuna girene kadar F5 tuşuna bas çek bas çek yapıyoruz.
3-eğer bugunuz olduysa sizde gözüken DİĞER OYUNCULAR YUKLENIYOR LUTFEN BEKLEYIN yazını görürken yürümeyi deneyin yürümez ise olmamış demektir.
4-Ve oyuna girince eğer diğer tarafın adamlarının interneti yavaş ise ve siz doğru yaptıysanız %100 olur buyrun video (onun yerine bunu kodum) :

Hediye Promo Kod Bugu

Anlatıma Başlayalım ;

- Bilgisayarımıza Rollback Adlı Programı Yüklüyoruz + Kuruyoruz.
-Daha Sonra Promokod Aldığımız Güne Rollback Yoluyla Geri Gidiyoruz Ve Tekrar Farklı Bir Promokod Geliyor​

beyler ben kendim denedim 4 tane promo kod alabildim en kısa sürede video çekicem​

olback Nedir ?

- Arkadaşlar Rollback Örneğin Pc'nizden Bir Dosya Sildiniz Bu Dosyayı Tekrar Ger İstiyorsunu Rollback Yardımıyla Eskiye Dönüp Dosya Tekrar Bilgisayarınızda Oluyor

Kum Fırtınası Bugu

WOlfteam Sokak Bugu

Wolfteam Girişte Duvardan Vurma Bugu

Arkadaşlar Emege Saygı Duyalım En İyilerini Vermeye Çalıştım
Eger Biraz Daha Bulursam.Emin Olun Paylaşıcam.
Güzel Buglar

+Teşekkür Ve Yorum Yeter

Eee Alıntıysa Ne Olmuş Düzenlemeleri Ben Yaptım Bazıları O Forumu Bilmiyor Burdada Paylaştım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri