- Konular
- 243
- Reaksiyon Skoru
- 240
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
zurna bu kalkan sudenn mikibu kalkana değerinn 2 katını veripte aldım ben sen neyin kafasını yaşıyorsun ?
O gece sudenin çarında diye vızırdıyordun
O kadar getir dedik niye getirmedin o gece
Bidooon 
- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 273
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
O gece sudenin çarında diye vızırdıyordunO kadar getir dedik niye getirmedin o gece
![]()
Bidooon
![]()
göstermek zorundamıyım sana zurna sen niye söleyemedin kalkan hangi kanknadaysa artık olmayan kalkn tabi onu nye getiremedn veya ismini söleyemedn ?
- Konular
- 243
- Reaksiyon Skoru
- 240
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
göstermek zorundamıyım sana zurna sen niye söleyemedin kalkan hangi kanknadaysa artık olmayan kalkn tabi onu nye getiremedn veya ismini söleyemedn ?
Soruma soru ile cevap verme. Niye o gece getirmedin de o geceden 2 gün sonra getirip gösterme ihtiyacı duydun ?
- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 273
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Soruma soru ile cevap verme. Niye o gece getirmedin de o geceden 2 gün sonra getirip gösterme ihtiyacı duydun ?
neden gösteriyim sana ? benim bu kalkanı git fatih abine sor neler veripte aldığımı
daha fazla söze gerek varmı bu kalkanı kimseye satmadım ben satmam da zaten yakınmdakilerden hariç başka birine daha fazla söze gerek varmı benim itemm beni ilgilndrir sizi değil - Katılım
- 14 Ağu 2011
- Konular
- 243
- Reaksiyon Skoru
- 240
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
neden gösteriyim sana ? benim bu kalkanı git fatih abine sor neler veripte aldığımıdaha fazla söze gerek varmı bu kalkanı kimseye satmadım ben satmam da zaten yakınmdakilerden hariç başka birine daha fazla söze gerek varmı benim itemm beni ilgilndrir sizi değil
Len bidon kafalı ben kalkanın değerini mi soruyom ? O gece getir dedi yok sude de yok sudenin kardeşinde dedin geçiştirdin. 2 gün sonra oyuna girdin hemen kalkanı gösterme ihtiyacı duydun ? niye o gece değil de dün ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)