HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
çünkü o style wardı ne yapması gerektiğini biliyodu bugu bu grup bulsay ertesi güne gider
@kerem179
@blacksky077
bunlara o kadar güvenme derim
@OnurBedirhanyamuk yaparsan tehlike almış olursun bunu bilirim bunu söylerim
Tam olarak anlayamadım tekrar açıklayıcı bir şekilde yazar mısın?
kendinizi kandırmaya devam edin 1 tane bile işe yarar bug bulamıcaksınız bulsanız bile ertesi gün forumda bilmeyen kalmayacak sonrasın da ise fixlencek !
Şuan 2 program + 2 bug grubumuz içerisinde paylaşılmış durumda. İlk günden elimdeki tüm araçları ortaya koymam beklenemez. Alınan arkadaşlarımızdan birisi moderatör. Bu forumda paylaşamaz zaten ama diğer forumlara karışamam.
Tam olarak anlayamadım tekrar açıklayıcı bir şekilde yazar mısın?
Şuan 2 program + 2 bug grubumuz içerisinde paylaşılmış durumda. İlk günden elimdeki tüm araçları ortaya koymam beklenemez. Alınan arkadaşlarımızdan birisi moderatör. Bu forumda paylaşamaz zaten ama diğer forumlara karışamam.
peki o zaman size işlerinizde başarılar dilerim ama bu yaptığınız terbiyesizlik bnce dışlama resmen
peki o zaman size işlerinizde başarılar dilerim ama bu yaptığınız terbiyesizlik bnce dışlama resmen
Bunun terbiyesizlikle alakası yok. Tamamen tecrübeli ve oyunu iyi bilen kişilerin kendi aralarında paylaşım yapmasından ibaret. Yabancı forumlara bakarsan UG yani "Underground" tarzı gruplar var. Ama bu davranışından dolayı seni suçlamıyorum kim olsa böyle düşünür.
Bunun terbiyesizlikle alakası yok. Tamamen tecrübeli ve oyunu iyi bilen kişilerin kendi aralarında paylaşım yapmasından ibaret. Yabancı forumlara bakarsan UG yani "Underground" tarzı gruplar var. Ama bu davranışından dolayı seni suçlamıyorum kim olsa böyle düşünür.
senden bahsetmiyorum ama bu gruba dahil olanlar tamamen forumda ki mesaj sayılarına göre alındı oyunu iyi bilmekle alakası yok oyunda geminin etrafında dönen droitleri bilmeyen kişiler anlıyacağın neyse dediğim gibi hepinize kolay gelsin umarım faydalı buglar bulursunuz ve en kısa zaman da full+full olursunuz
)Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)