InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Turkmmo Bug Team.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GxBasE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 191
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim elenme nedenimi yazmamışsın ?.Yaş dersen tutuyor.Oyun bilgisi dersen o da var :)
Tekrar Bi Özel Mesaj Atarmsın Gözümden Kaçmış Olabilir.

Bigpointin cirosu GameForce ile yarıştır . Siz bilirsiniz yani hale daha gereksiz oldugunu düşünüyorum onu paylaşırsa eger uzman üye olma yolunda ilerler tabii zor yoldan yaptıracaksınız grubun içindeki hainlerden alacagız bilgileri

İkisini Yarıştırma Gibi Bi Niyetim Yok.İkiside Dünyaca Ünlü Şirketler Senin Bigpoint'i Küçümsemen Bana Biraz Garip Geldi.Üstelik Bigpoint'in Tek Oyunu DarkOrbit Değil.Buglarıda Alabiliyorsan Al Ne Diyeyim Tebrik Ederim Alabilirsen.

Son düzenleme:
Katılmışım :D , Katılayamanlar Üzülmesin , Elbet 10 Kişiden Sonrada Küçük Alımlar Olucaktır

Ne Alakası Varsa Çok Saçma Bir Alım Oldu Neyse İyi Çalışmalar Sebepsiz Yere Alınmadım Saçma

Ne Alakası Varsa Çok Saçma Bir Alım Oldu Neyse İyi Çalışmalar Sebepsiz Yere Alınmadım Saçma

qweqwewqeqwewqe :DDASD apsdasd koptum senın ımzaya :D

ıp man ı kabadayı 2 yapmslar ahahahaha :DD

Gruba alımlar neye göre yapıldı , Bu kişilerin Bug bulma Konusunda Tecrübesi varmı ?

Ne yapmayı planlıyorsunuz ?

Bu soruların cevabını konuya eklersen Daha faydalı bir konu olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri