Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Turkmmo Bug Team.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GxBasE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 191
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yok ateiz oha mk yıl olmus 2012 musluman degılım dıyor :D sok sok sok :D pkk mısın kardes kurtmusun
Kardeş şakamsıın nesin gece gece Sen dünya üstünde müslüman olmayan diyer dinlere inanan kaç milyar insan var biliyonmu , bunun yılla ne alakası var inanç meselesi özgürlüktür isteyen istediğine inanır , nyse konumuz darkorbit sapmayak nedersin :)) bu arada ateiz değil ateist , senn dediğin ateizm olsa gerek . Hem pkk ile ne alası var krtmurt nerden çıkarıyosun böle önyargıları pkk lı filan değilim alakamda olamaz ,

Son düzenleme:
Kardeş şakamsıın nesin gece gece Sen dünya üstünde müslüman olmayan diyer dinlere inanan kaç milyar insan var biliyonmu , bunun yılla ne alakası var inanç meselesi özgürlüktür isteyen istediğine inanır , nyse konumuz darkorbit sapmayak nedersin :)) bu arada ateiz değil ateist , senn dediğin ateizm olsa gerek .

y0o ateist demem ben ateiz nerde oturuyn ? :D

denizlide oturuyom bro , bu arada npclere oto kilitlencek hazırda program varmı yoksa ugraşacam scrip filan

ıyı esk de oturmuyomussun :) la sen gusulde almıyon smdı carpılsan gıtsen olsen dıyer dunya hıcmı dusunmuyon bı yasam amacını anlatsana ne akla hızmet allaha ınanmıom musluman olmuyon ben sızın aklınızı cok merak edıyom

şu nispet yapan arkadaşa benden bi hediye Bende Görunmez ozlarak palladium kasıyorum hemde saniyede 3 5 tane buda sana nispet olsun öle artistik yapmaya benzemez o

Ahah :D Ben o bugu bilmiyorum mu sanıyorsun çok akıllısın gerçekten. :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri