- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeş şakamsıın nesin gece gece Sen dünya üstünde müslüman olmayan diyer dinlere inanan kaç milyar insan var biliyonmu , bunun yılla ne alakası var inanç meselesi özgürlüktür isteyen istediğine inanır , nyse konumuz darkorbit sapmayak nedersinyok ateiz oha mk yıl olmus 2012 musluman degılım dıyorsok sok sok
pkk mısın kardes kurtmusun
) bu arada ateiz değil ateist , senn dediğin ateizm olsa gerek . Hem pkk ile ne alası var krtmurt nerden çıkarıyosun böle önyargıları pkk lı filan değilim alakamda olamaz ,
Son düzenleme:
- Konular
- 47
- Online süresi
- 40m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
Kardeş şakamsıın nesin gece gece Sen dünya üstünde müslüman olmayan diyer dinlere inanan kaç milyar insan var biliyonmu , bunun yılla ne alakası var inanç meselesi özgürlüktür isteyen istediğine inanır , nyse konumuz darkorbit sapmayak nedersin) bu arada ateiz değil ateist , senn dediğin ateizm olsa gerek .
y0o ateist demem ben ateiz nerde oturuyn ?

- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
y0o ateist demem ben ateiz nerde oturuyn ?![]()
denizlide oturuyom bro , bu arada npclere oto kilitlencek hazırda program varmı yoksa ugraşacam scrip filan
- Konular
- 47
- Online süresi
- 40m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
denizlide oturuyom bro , bu arada npclere oto kilitlencek hazırda program varmı yoksa ugraşacam scrip filan
ıyı esk de oturmuyomussun
la sen gusulde almıyon smdı carpılsan gıtsen olsen dıyer dunya hıcmı dusunmuyon bı yasam amacını anlatsana ne akla hızmet allaha ınanmıom musluman olmuyon ben sızın aklınızı cok merak edıyom- Katılım
- 12 Haz 2012
- Konular
- 69
- Online süresi
- 2m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 120
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
şu nispet yapan arkadaşa benden bi hediye Bende Görunmez ozlarak palladium kasıyorum hemde saniyede 3 5 tane buda sana nispet olsun öle artistik yapmaya benzemez o
Ahah
Ben o bugu bilmiyorum mu sanıyorsun çok akıllısın gerçekten. 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)