TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

[YENI]Cehennem Kertenkelesi Bineği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ItzSimple
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle Belirtmek İsterim ki GR2,DDS Dosyalari Alman Forumlarindan Alintidir

Anlatim %100 Bana Aittir.

Öncelikle Ekran Görüntümüz.

tmmo20998.png

ANLATIM:

*NPC.eix & .epk Unpack yapiyoruz

* > ymir work > npc Klasörüne Verdiğim "
deathwing" dosyasini atiniz.

*Daha Sonra .xml Dosyasina Sunlari Ekleyin:

PHP:
                <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/walk.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\walk.msa]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/walk.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\walk.gr2]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/wait.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\wait.msa]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/run.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\run.msa]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/run.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\run.gr2]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/mount_by_elfer_04.dds" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\mount_by_elfer_04.dds]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/mount_by_elfer_03.dds" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\mount_by_elfer_03.dds]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/mount_by_elfer_02.dds" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\mount_by_elfer_02.dds]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/mount_by_elfer_01.dds" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\mount_by_elfer_01.dds]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/idle.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\idle.gr2]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/deathwing.msm" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\deathwing.msm]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/deathwing.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\deathwing.gr2]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/dead.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\dead.msa]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/dead.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\dead.gr2]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/attack.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\attack.msa]]></File>        <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/attack.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\attack.gr2]]></File>
*Pack Haline Getirdikten Sonra Serverinizin Pack Dosyalarinin İçine Atiniz

*root.epk & .eix Unpack Yapiyoruz ve Burada "npclist.txt" Düzenliyoruz:

Code:
0 deathwing
deathwing

*Şimdi Mob İd sini Düzenlememiz Lazim,Yine "npclist.txt" İçinde Yapİyoruz Bu İşlemi ,Biraz Alt Satirlara İnin :

Code:
20998 deathwing

Benim İçin "20998" Uygundu, Siz Bunu Değiştirebilirsiniz.

*Daha Sonra Pack Haline Getiriniz ve Server Packinize Atiniz.

*Şimdi locale_tr.eix & epk Unpack Yapiyoruz.Çikardiğimiz Klasörün İçindeki "mob_proto" yu Unpack yapiyoruz:

PHP:
<Mob vnum="20998" name="'Cehennem Kertenkelesi'" gb2312name="Cehennem Kertenkelesi" type="1" rank="5" battle_type="0" level="1" event_type="2" mob_color="0" />

*Ve mob_protoyu pack ettikten Sonra locale_tr.epk & .eix Dosyalarinin İçine Atmayi Unutmayin!

*Pack İle İşimiz Kalmadi Artik.Sira Navicatta

*Navicat Açiyoruz. Player > DB'si Açıldıktan Sonra Yukarda Querry Şeçeneğine Tıklayıp New Querry Dİyoruz ve Verdiğim Kodu Yapiştirip Start Scan Diyoruz Kendısı Otomatik Olarak Mob_Proto'muza Yerleştiriyor.
Not:Mob_Proto Düzenınız Farklı İse Hata Verebılır SS Alıp Bana Yollarsanız Size Özel Düzenleyip Gönderebilirim.

PHP:
INSERT INTO mob_proto VALUES ('20998', 'deathwing', 'Cehennem Kertenkelesi' , '5', '1', '0', '1', '', '', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', 'lion', '2', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '120', '3', '1', '2', '2', '400', '4', '100', '100', '0', '2000', '150', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');

*Daha Sonra Oyun İçinden /reload p Yazin yada reboot Atin

*Yeni Bineğiniz Hayirli Olsun,Güle Güle Kullanin

EMEĞE SAYGI LÜTFEN

Anlatim %100 Bana Aittir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri