Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle Belirtmek İsterim ki GR2,DDS Dosyalari Alman Forumlarindan Alintidir
Anlatim %100 Bana Aittir.
Öncelikle Ekran Görüntümüz.
ANLATIM:
*NPC.eix & .epk Unpack yapiyoruz
* > ymir work > npc Klasörüne Verdiğim "deathwing" dosyasini atiniz.
*Daha Sonra .xml Dosyasina Sunlari Ekleyin:
*Pack Haline Getirdikten Sonra Serverinizin Pack Dosyalarinin İçine Atiniz
*root.epk & .eix Unpack Yapiyoruz ve Burada "npclist.txt" Düzenliyoruz:
Code:
0 deathwing deathwing
*Şimdi Mob İd sini Düzenlememiz Lazim,Yine "npclist.txt" İçinde Yapİyoruz Bu İşlemi ,Biraz Alt Satirlara İnin :
Code:
20998 deathwing
Benim İçin "20998" Uygundu, Siz Bunu Değiştirebilirsiniz.
*Daha Sonra Pack Haline Getiriniz ve Server Packinize Atiniz.
*Şimdi locale_tr.eix & epk Unpack Yapiyoruz.Çikardiğimiz Klasörün İçindeki "mob_proto" yu Unpack yapiyoruz:
*Ve mob_protoyu pack ettikten Sonra locale_tr.epk & .eix Dosyalarinin İçine Atmayi Unutmayin!
*Pack İle İşimiz Kalmadi Artik.Sira Navicatta
*Navicat Açiyoruz. Player > DB'si Açıldıktan Sonra Yukarda Querry Şeçeneğine Tıklayıp New Querry Dİyoruz ve Verdiğim Kodu Yapiştirip Start Scan Diyoruz Kendısı Otomatik Olarak Mob_Proto'muza Yerleştiriyor.
Not:Mob_Proto Düzenınız Farklı İse Hata Verebılır SS Alıp Bana Yollarsanız Size Özel Düzenleyip Gönderebilirim.
*Daha Sonra Oyun İçinden /reload p Yazin yada reboot Atin
*Yeni Bineğiniz Hayirli Olsun,Güle Güle Kullanin
EMEĞE SAYGI LÜTFEN
Öncelikle Belirtmek İsterim ki GR2,DDS Dosyalari Alman Forumlarindan Alintidir
Öncelikle Ekran Görüntümüz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ANLATIM:
*NPC.eix & .epk Unpack yapiyoruz
* > ymir work > npc Klasörüne Verdiğim "deathwing" dosyasini atiniz.
*Daha Sonra .xml Dosyasina Sunlari Ekleyin:
PHP:
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/walk.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\walk.msa]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/walk.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\walk.gr2]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/wait.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\wait.msa]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/run.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\run.msa]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/run.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\run.gr2]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/mount_by_elfer_04.dds" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\mount_by_elfer_04.dds]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/mount_by_elfer_03.dds" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\mount_by_elfer_03.dds]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/mount_by_elfer_02.dds" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\mount_by_elfer_02.dds]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/mount_by_elfer_01.dds" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\mount_by_elfer_01.dds]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/idle.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\idle.gr2]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/deathwing.msm" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\deathwing.msm]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/deathwing.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\deathwing.gr2]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/dead.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\dead.msa]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/dead.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\dead.gr2]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/attack.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\attack.msa]]></File> <File archivedPath="d:/ymir work/npc/deathwing/attack.gr2" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\deathwing\attack.gr2]]></File>
*root.epk & .eix Unpack Yapiyoruz ve Burada "npclist.txt" Düzenliyoruz:
Code:
0 deathwing deathwing
*Şimdi Mob İd sini Düzenlememiz Lazim,Yine "npclist.txt" İçinde Yapİyoruz Bu İşlemi ,Biraz Alt Satirlara İnin :
Code:
20998 deathwing
Benim İçin "20998" Uygundu, Siz Bunu Değiştirebilirsiniz.
*Daha Sonra Pack Haline Getiriniz ve Server Packinize Atiniz.
*Şimdi locale_tr.eix & epk Unpack Yapiyoruz.Çikardiğimiz Klasörün İçindeki "mob_proto" yu Unpack yapiyoruz:
PHP:
<Mob vnum="20998" name="'Cehennem Kertenkelesi'" gb2312name="Cehennem Kertenkelesi" type="1" rank="5" battle_type="0" level="1" event_type="2" mob_color="0" />
*Ve mob_protoyu pack ettikten Sonra locale_tr.epk & .eix Dosyalarinin İçine Atmayi Unutmayin!
*Pack İle İşimiz Kalmadi Artik.Sira Navicatta
*Navicat Açiyoruz. Player > DB'si Açıldıktan Sonra Yukarda Querry Şeçeneğine Tıklayıp New Querry Dİyoruz ve Verdiğim Kodu Yapiştirip Start Scan Diyoruz Kendısı Otomatik Olarak Mob_Proto'muza Yerleştiriyor.
Not:Mob_Proto Düzenınız Farklı İse Hata Verebılır SS Alıp Bana Yollarsanız Size Özel Düzenleyip Gönderebilirim.
PHP:
INSERT INTO mob_proto VALUES ('20998', 'deathwing', 'Cehennem Kertenkelesi' , '5', '1', '0', '1', '', '', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', 'lion', '2', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '120', '3', '1', '2', '2', '400', '4', '100', '100', '0', '2000', '150', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');
*Daha Sonra Oyun İçinden /reload p Yazin yada reboot Atin
*Yeni Bineğiniz Hayirli Olsun,Güle Güle Kullanin
EMEĞE SAYGI LÜTFEN
bak kardesım ıyıce batırmaktan cok artık cogu garip dosya trden cıkıyor ben elıme gecen dosyaları paylasıyorum kımıne yarar kımıne yaramaz iyi forumlarmetin2yi iyice batırdılar nerde eski dago zamanı![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)