Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kardes Güvenilir Tecrübeli GameHosting Aradığını Duydum Bende Çok Dolandırıldım Sana Yardımcı Olmak İstiyorum Öncelikle Bu Yıldız Sunucu Eskiden Siteleri Vardı Mükemmel Birsürü Müşterisi Fln Sonra Sahibi Trafik Kazası Geçirdikten Sonra Bir Süre İlgilenemedi Ve Hiç Duyulup Reklam Yapılmadı Ben Eski Müşterisiyim Bence Ekle Görüs Derim 2 Saate Sornsuz Teslim Ediyorlar Ben Daha Bugün Aldım Şimdi Doğru Düzgün Siteleri Yok tr gg Kullanıyorlar Ama Harika Yapıyorlar İşlerini Ekle Görüş Derim dasda.56@hotmail.com
Merhabalar
tüm isteklerinizi sorunsuz olarak karşılıyacak güce ve ekibe sahibiz.
en uygun fiyatlarla,en uygun ödeme yollarıyla sizlere hizmet vermek istiyoruz.
avea-turkcell-vodafon mobil ödeme aktif
ys no ; 2747
www.turkiyenetwork.org
root@turkiyenetwork.org
tüm isteklerinizi sorunsuz olarak karşılıyacak güce ve ekibe sahibiz.
en uygun fiyatlarla,en uygun ödeme yollarıyla sizlere hizmet vermek istiyoruz.
avea-turkcell-vodafon mobil ödeme aktif
ys no ; 2747
www.turkiyenetwork.org
root@turkiyenetwork.org
1 Gb Metin2 Sunucuları 7 TL Hemde Full Sorunsuz Sadece Elimizde 1 Adet Stok Bulunmaktadır ! dasda.56@hotmail.com Ekleyin Gerekli Bilgiyi Alın Siz Karar Verin 2 Saat İçerisinde Sorunsuz Kampanya + Bizden Bir Şikayetiniz Olursa Ama Olmayacağını Sanıyorum Kendimiz Size Bir Avukat Yönlendireceğiz 2 Saat İçerisinde Sorunsuz Teslimat Stoklu Kampanya.
Yıldız Bilişim İnternet Hizmetleri
Yıldız Bilişim İnternet Hizmetleri
®Merhabalar®
Biz Türkiye Network Bilişim Ailesi Olarak
Tüm İsteklerinizi Sorunsuz Olarak Karşılıyacak Güce Ve Ekibe Sahibiz.
Artık Boş Konusan Her Probleminizde Extra 5'TL Ücret İSteyen Ticketlere Cevap Vermeyen BilişimLerden Sıkılmadınız
mı.
Ama Biz Size Biz Türkiye Network Ailesi Olarak Bunların Hepsini Karsılaycak Güçdeyız
Sizin Derdiniz Bizim Derdimiz
Yakında Türkiye Network'e Ait Forum Sitemizi Açacağız Orada Almış Oldugunuz Pvp'Lerinizin Reklamını Yapıp User Cekebileceksiniz
Sitemize bu Gün Bakım YapılmakTadır Msn'Lerimiz Altta Verildi Ekleyip İletişime Geçebilirsiniz
Kısaca Fiyatlarımızdan Bahsedelim
512 Mb Metin2 Files:25 TL
1GB Metin2 Files:35 TL
2GB Metin2 Files:50 Tl
Ave:..:Turkcell:..:Vodofone Mobil Ödeme Aktif'Dir
En Uygun Fiyatlarla Ve En Uygun Ödeme Yollarıyla Sizlere Hizmet Vermek İstiyoruz.
1-Msn Adresimiz= root@turkiyenetwork.org
2-Sitemiz= www.turkiyenetwork.org
3-Facebook Adresimiz= http://www.facebook.com/TurkiyeNetwork.Bilism?skip_nax_wizard=true#
Biz Türkiye Network Bilişim Ailesi Olarak
Tüm İsteklerinizi Sorunsuz Olarak Karşılıyacak Güce Ve Ekibe Sahibiz.
Artık Boş Konusan Her Probleminizde Extra 5'TL Ücret İSteyen Ticketlere Cevap Vermeyen BilişimLerden Sıkılmadınız
mı.
Ama Biz Size Biz Türkiye Network Ailesi Olarak Bunların Hepsini Karsılaycak Güçdeyız
Sizin Derdiniz Bizim Derdimiz
Yakında Türkiye Network'e Ait Forum Sitemizi Açacağız Orada Almış Oldugunuz Pvp'Lerinizin Reklamını Yapıp User Cekebileceksiniz
Sitemize bu Gün Bakım YapılmakTadır Msn'Lerimiz Altta Verildi Ekleyip İletişime Geçebilirsiniz
Kısaca Fiyatlarımızdan Bahsedelim
512 Mb Metin2 Files:25 TL
1GB Metin2 Files:35 TL
2GB Metin2 Files:50 Tl
Ave:..:Turkcell:..:Vodofone Mobil Ödeme Aktif'Dir
En Uygun Fiyatlarla Ve En Uygun Ödeme Yollarıyla Sizlere Hizmet Vermek İstiyoruz.
1-Msn Adresimiz= root@turkiyenetwork.org
2-Sitemiz= www.turkiyenetwork.org
3-Facebook Adresimiz= http://www.facebook.com/TurkiyeNetwork.Bilism?skip_nax_wizard=true#
Merhabalar , TR tipi filesimizi incelemek isterseniz , satis@umutvps.com Ekleyip Referans Verebiliriz.
İyi forumlar. @UmutVPS İnternet Hizmetleri
İyi forumlar. @UmutVPS İnternet Hizmetleri
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)