Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar DmixStron İntro V2 Cıkarttım Belki Biraz Amatörce Olmuştur Ama Şimdilik Benim İçin Güzel Bişey Herkes Nasıl Yaptıığımı Merak Ediyor...
Sorununuz Cevabı Basit Ama Benim Biraz Kendimi Geliştirmem Gerek Oyuzden Nasıl Yaptıgımı Acıklamıyacagım.
DmixStron İntro V2 ''İyi Seyirler''
Sorununuz Cevabı Basit Ama Benim Biraz Kendimi Geliştirmem Gerek Oyuzden Nasıl Yaptıgımı Acıklamıyacagım.
Arkadaşlar DmixStron İntro V2 Cıkarttım Belki Biraz Amatörce Olmuştur Ama Şimdilik Benim İçin Güzel Bişey Herkes Nasıl Yaptıığımı Merak Ediyor...
ben anlatayım youtubeyi açıyorusnuz kendinize bir program seçiyorsunuz 2 çeşit program var adobe after effect veya sony vegas pro
mesela sony vegas proyu seçtini youtubede sony vegas pro template yazıyorsunuz ordaki çalışmaların altında linkelr var indiirp editliyorsunuz ondan sonra bu arkadaş gibi belip ben yaptım ama kimseye söylemem ben varya ben müthiş birşeyim olağan üstüyüm diyorsunuz haydi kolay gelsin kalın sağlıcakla
Tm Aga Ben Yaptım Dedimmi Ki Sen Ole Diyorsun Bir Kere Böle Yapmanız Cok Ayıp Ben Sazeten Video Anlatım Falan Eklıyecektım Bilip Bilmeden Konuşmayalım Lutfen
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)