HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Helal olsun kardeşim dehşet gemi 

Gemim 4 haftalık değil ki direk ban yiyeyim. Anca uyarı alırım
Ban konusuna gelince bazı admin arkadaşlar belirli bir miktar paraya banınızı açıyor.
Ban konusuna gelince bazı admin arkadaşlar belirli bir miktar paraya banınızı açıyor.Gemim 4 haftalık değil ki direk ban yiyeyim. Anca uyarı alırımBan konusuna gelince bazı admin arkadaşlar belirli bir miktar paraya banınızı açıyor.
Aşamalı kalktı 3 ay önceden olsa bile direk ban.Ama alırsanda açtırırsın sorun yok

açtırırsın diyosunuz söyleyin açan adminlrin veya kişilerin msn tel no veya ts3 adresini bizde açtıralım öyle kolay kolay açan yok varsa tanıdık açan söyleyin bizde açtıralım.
Aşamalı kalktı 3 ay önceden olsa bile direk ban.Ama alırsanda açtırırsın sorun yok![]()
2 yıllık sorun olur mu ki

açtırırsın diyosunuz söyleyin açan adminlrin veya kişilerin msn tel no veya ts3 adresini bizde açtıralım öyle kolay kolay açan yok varsa tanıdık açan söyleyin bizde açtıralım.
Sence o kadar kolay mı? Bir admin ortalıkda ben parayla gemi açtırıyorum diyebilir mi ? Herkesin belirli kaynakları var dostum. Büyük klanların geneli biliyor zaten bu kişileri.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)