HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:ka19:Çarın bugda kalması sizin sorununuzdur.Siz çarı bugda kalabilecek Yerlerde bırakırsanız tabikide bugda kalır.Sonrada qm bi bak çarım bugda reboot at diyorsunuz...:ka19:
Çarımı Bugdan Nasıl Kurtarabilirim Dİyorsanız Aşağı :ka24:
Benimde çarım bugda kaldı hemde kaç kere benim çarım bugda kalınca karekteri seçiyordum değirmen dönerken atiyor eminim sizdede öledir...
Bu durumdan kurtarabilmek için pc nizin ram'i düşük ise pc nizin acayip çok kasması lazımdır mesela kata çıkarken pc öle bir kasıyorki çok yavaş çünkü çok yaratık var.Bunun İçin Pcnizin acayip çok kasmasını sağlayın.Bir sürü program açın oyun yavaşlayacağı için oyundan atamaz ben böle kurtardım...
EmeĞe Saygı Lütfen
+ Rep'i Eksik Etmeyin :ka19:
Çarımı Bugdan Nasıl Kurtarabilirim Dİyorsanız Aşağı :ka24:
Benimde çarım bugda kaldı hemde kaç kere benim çarım bugda kalınca karekteri seçiyordum değirmen dönerken atiyor eminim sizdede öledir...
Bu durumdan kurtarabilmek için pc nizin ram'i düşük ise pc nizin acayip çok kasması lazımdır mesela kata çıkarken pc öle bir kasıyorki çok yavaş çünkü çok yaratık var.Bunun İçin Pcnizin acayip çok kasmasını sağlayın.Bir sürü program açın oyun yavaşlayacağı için oyundan atamaz ben böle kurtardım...
EmeĞe Saygı Lütfen
+ Rep'i Eksik Etmeyin :ka19:
snn aklın basmıomu.
bu kadar kişinin çarı bugda kalmış hepsininmi pc sinde sorun var. yine oyundan kaynaklanan bi sorun var.
oyunun yarısı bugda.:ka24:
admin ilgilenin artık kurtarın şu bugları.
bu kadar kişinin çarı bugda kalmış hepsininmi pc sinde sorun var. yine oyundan kaynaklanan bi sorun var.
oyunun yarısı bugda.:ka24:
admin ilgilenin artık kurtarın şu bugları.

sacmalamısın arkadasim sorun pc de olsa diger adamlarda girmez sade tek adama girmior 2.koye ısınlanaların hepsi su an bugta 2.koyde bi sorun var gm res atinca duzelcek insallah!
La biz bişey dedik hrlde sizde qitmeyin 2. köye ALLHA ALLAH YHA pff sizlemi uğraşacam
Ozmn Söle Admine Res ATSİN ÇOK BİLMİŞ
Ozmn Söle Admine Res ATSİN ÇOK BİLMİŞ
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...