Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba ;
Arkadaşlar sizlere lafı fazla uzatmadan bir hack ( pack hack ) sunmak istiyorum.
Metin2 Auto Damage.Kesinlikle Dosyamızda virüs yoktur.Zaten virüs total sonuçlarında veya indirirken bunu görebilirsiniz.Anlatım kolay olsun diye bir video çektim.Umarım yararlı olur.
Yazılı Anlatım :
Arkadaşlar ilk önce benim size verdiğim rar dosyası olan " BaskentViP 7x Hack " adlı dosyayı açıyorsunuz.
Bu dosyada 3 adet nesne bulunmaktadır.
1-Anti Torrent
2-Metin2client.bin
3-pack
Bu 3 nesneyi metin2nin kayıtlı olduğu dosyaya tamamen değiştirmek üzere atıyoruz.
Sonra vermiş olduğum Anti Torrentten oyuna giriş yapıyoruz.
NOT: Bazı bilgisayarlarda torrentten oyuna direk giriş yapmıyorsa lütfen " yönetici olarak çalıştır " ı deneyin.
Böyle yaparsanız kesinlikle açılır.
Arkadaşlar sizlere lafı fazla uzatmadan bir hack ( pack hack ) sunmak istiyorum.
Metin2 Auto Damage.Kesinlikle Dosyamızda virüs yoktur.Zaten virüs total sonuçlarında veya indirirken bunu görebilirsiniz.Anlatım kolay olsun diye bir video çektim.Umarım yararlı olur.
Yazılı Anlatım :
Arkadaşlar ilk önce benim size verdiğim rar dosyası olan " BaskentViP 7x Hack " adlı dosyayı açıyorsunuz.
Bu dosyada 3 adet nesne bulunmaktadır.
1-Anti Torrent
2-Metin2client.bin
3-pack
Bu 3 nesneyi metin2nin kayıtlı olduğu dosyaya tamamen değiştirmek üzere atıyoruz.
Sonra vermiş olduğum Anti Torrentten oyuna giriş yapıyoruz.
NOT: Bazı bilgisayarlarda torrentten oyuna direk giriş yapmıyorsa lütfen " yönetici olarak çalıştır " ı deneyin.
Böyle yaparsanız kesinlikle açılır.
Dosyamızın Virüs Total Sonuçları :
Resimden Link Gözükmüyorsa Buyrun Link :
https://www.virustotal.com/file/ba0ffce38d7f123d9fe218123b29a2cfeaef0469af8ddbb62c 14b3c9b60b6c56/analysis/1345692731/
Video ( Youtube )
<span style="color:#800000;">
İndirme Linki ( Hot File )
İndirme Linki ( Dosya TC )
Arkadaşlar bukadar emeğe lütfen bir yorumu eksik görmeyin.
Tamamen kendi paylaşımımdır.Asla ALINTI söz konusu değildir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Resimden Link Gözükmüyorsa Buyrun Link :
https://www.virustotal.com/file/ba0ffce38d7f123d9fe218123b29a2cfeaef0469af8ddbb62c 14b3c9b60b6c56/analysis/1345692731/
Video ( Youtube )
<span style="color:#800000;">
İndirme Linki ( Hot File )
İndirme Linki ( Dosya TC )
Arkadaşlar bukadar emeğe lütfen bir yorumu eksik görmeyin.
Tamamen kendi paylaşımımdır.Asla ALINTI söz konusu değildir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar okadar kişi bakıyorsunuz.İndirenlerde var biliyorum ama bir teşekkür eden yok.Bu arada adminlerimizde sağolsunlar konumu bir türlü
sabitlemediler.Ne diyelim.KADER.
sabitlemediler.Ne diyelim.KADER.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)