HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
way canım yazıkCeza kuralları biraz düzgün oku çokmu koydular sanada badbad gibi![]()
acıdım hem Birinin ismini calıyor hemde
bize artislık ypaıyor Çocukluğuna Weriyorum sadece İyi Oyunlar. 
HeCameBacK sen kendini ne zannediyorsun da o adamı kestim diyorsun.Hayır itemleri olmayabilir bunu savunduğum yok zaten item ile adam olunsaydı o adam dahil bir çok kişi burda bulunmazdı bile ama sen bunun farkında değilsin onu kestim bunu kestim diye resim yüklüyorsun ; ismini bile karalıyorsun bu kadar acizsin.
kişisel Sorun mu ?http://www.turkmmo.com/merkur-resimleri/1778343-merkur-resimleri-kurallari.html dedine göre Size Hoş Gelen Adamın sen kişisel Sorununu yada ona hoş gelip gelmedini nerden biliyorsun resimde kişisel sorun yok göründü qibi
![]()
Badboys creatures i kesiyor, kanıt için ss koyuyorum diyor ve sen hala kişisel sorunun olmadığından bahsediyorsun? Eğer aralarında bir hüsumet olmasaydı burda bu konu olmazdı yenilen taraf tebrık ederdı değil mi? Görünen o ki öyle olmamış.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...