HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BadBoys16 ismini cok güzel saklamısın 
itemi eksik birini kesip buraya atmak iyi bişey yapmıs gibi sevinmek ne böle
bende seni kesmistim orda hiç bi ss alıp atmadım bak itemi eksik birini keserek sevinmekte yeni modamı olmus ne

itemi eksik birini kesip buraya atmak iyi bişey yapmıs gibi sevinmek ne böle

bende seni kesmistim orda hiç bi ss alıp atmadım bak itemi eksik birini keserek sevinmekte yeni modamı olmus ne

İsmini gerçekten çok güzel saklamışsın çocuk
çölde seni kac kez eksik itemlerimle kestim adamsan onları niye atmıyosun bunu ordaki herkes gördü ben senin gibi kırk yılda bir adam kesip foruma atma heyecanı iile yaşayan cocuklardan değilim ki zaten eksik edit var.Seni kestiğim ssleri buraya atsaydım herhalde bilemiyorum bak itemlerinde sssi glecek wslerinde sen kiminle uğraştığının farkında değilsin koçum bir an önce ayağımın altından kaybol yoksa ağlayıp zırlarsın gene dünkü olduğu gibi.Git logolarınla oyna daha zamanın var senin olgunlaşmaya 
çölde seni kac kez eksik itemlerimle kestim adamsan onları niye atmıyosun bunu ordaki herkes gördü ben senin gibi kırk yılda bir adam kesip foruma atma heyecanı iile yaşayan cocuklardan değilim ki zaten eksik edit var.Seni kestiğim ssleri buraya atsaydım herhalde bilemiyorum bak itemlerinde sssi glecek wslerinde sen kiminle uğraştığının farkında değilsin koçum bir an önce ayağımın altından kaybol yoksa ağlayıp zırlarsın gene dünkü olduğu gibi.Git logolarınla oyna daha zamanın var senin olgunlaşmaya 
BadBoys16 Olduğumdan Eminsiniz.
Neyse Bakın Dalganıza. ! Bide Dilediğim Foto'yu Ssyi atarım. :ka19:kişisel Sorun mu ?Her kestiğimi buraya koysam şu an merkür resimler 62 sayfa değil 100 sayfa olurdu kişisel sorunlarını foruma yansıtma demek istediğim bu.
http://www.turkmmo.com/merkur-resimleri/1778343-merkur-resimleri-kurallari.html dedine göre Size Hoş Gelen Adamın sen kişisel Sorununu yada ona hoş gelip gelmedini nerden biliyorsun resimde kişisel sorun yok göründü qibi 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...