Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Yeni Bir Virüs-Dikkat ! (USB Spread Mevcut)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llFaLcon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 921

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum virüsün tam adını bilmiyorum ama verdiği bir hatalarda SALAHAT yazıyordu.
virüs aklınıza gelebilicek tüm antileri devre dışı bırakıyor ve başlatılmasını engelliyor Avast, Avira, Mcfree, Norton ve diğerleri bun antileri devre dışı bırakıyor (Usb Securty Bulamıyor) ve bir daha kurdurtmuyor sanırım sadece flash bellek ile bulaşabiliyor bunun için

Başlat + Çalıştır + "regedit"
HKEY_LOCAL_MACHINE -> SYSTEM -> CurrentControlSet -> Services anahtarındaki Autorun değerini 0 yapmanız.

Eğer bu virüs bulaşırsa sakın yerel disklere tıklamayın her tarafa bulaşıyor tüm hddyi formatlamak zorunda kalırsınız Görev Yöneticisindeki işlemlerde Bir ton garip isimli dosyalar çalışıyor (Sürekli olarak değişiyor) ve bilgisayar alaksız hatalar veriyor.(Hataların başlıklarında Salahat kelimesi geçiyor) tavsiyem bulaşırsa yerel diskleri açmadan işletim sistemin kurulu olduğu diski formatlayın yada geri yüklemeyle olursa geri yükleyin.

İyi Forumlar

autoran.inf virisü bahsettiğiniz virüsün adı . Bunlar çok bait programlarla ve kendini günelleyen programlarla engellenebiliyor ve silinebiliyor . bunu engellemek için şunuda yaparsan otomatik başlaması autoran özelliğini kapatbilir yada usb ler için programlar var . Benim kullandığım 1 tane var şimdiye kadar 1 tane dosya sızdırmadı . i

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri