HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler*
kafan iyi galiba adam soru sormuş paylaşım ypamamış bu arada atlamada cpda l şansa bi haritaya atıyor ordan
Paylaşım için teşekkürler*
post kasıp durma.Her yerin altına aynı mesajı atıyorsun.Konuyla ne alakası var ?
??? haritasına gidersen her kutudan bin ucb-100 yani x4 çıkıyor şansına 250 de 1
lf4 çıkarmak gibi bişey yani
ama oraya atladığın zaman anında kutulara başlaki protegitler patlatmasın eski cubikonlar çok saldırgan olduğu için
yeni cubikonların geldi söyleniyor o yüzden oraya yok edilmiş veya hasar almış cubikonların hepsi gönderilmiştir
ben gitti 2 kere 100 bin ucb 100 topladım ama yer yoktu en fazla 50 k toplayabildinm
lf4 çıkarmak gibi bişey yaniama oraya atladığın zaman anında kutulara başlaki protegitler patlatmasın eski cubikonlar çok saldırgan olduğu için
yeni cubikonların geldi söyleniyor o yüzden oraya yok edilmiş veya hasar almış cubikonların hepsi gönderilmiştir
ben gitti 2 kere 100 bin ucb 100 topladım ama yer yoktu en fazla 50 k toplayabildinm

Kaç Saate Topladın??? haritasına gidersen her kutudan bin ucb-100 yani x4 çıkıyor şansına 250 de 1lf4 çıkarmak gibi bişey yani
ama oraya atladığın zaman anında kutulara başlaki protegitler patlatmasın eski cubikonlar çok saldırgan olduğu için
ben gitti 2 kere 100 bin ucb 100 topladım ama yer yoktu en fazla 50 k toplayabildinm![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)