SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Kapı Yapma ( En Kısa Sürede 3 Kapı Nasıl Yapılır. )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MacTavish87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle bu taktik felan deyil biz 15 20 arkadaş 1 senedir bu şekilde Alfa,Beta,Gama kapılarını en kısa sürede bitiriyoruz. Nihayetinde Uridium unuz cebinizde kalıyor. Onun için abuk subuk yorumlar yapıp sinirlendirmeyin.. Sadece bilmeyenler çok, konu açan arkadaşları gördüm, yardımcı olmak amacıyla açtım ..
Şimdi arkadaşlar, bazı arkadaşlarımız diyor ; Beta Kapısını yaparken 47/48 kaldı ne yapacağız simdi bir çok enerjimiz ve ya uri gidiyor diyorlar. Şimdi Kapıları yaparken mesela alfa kapısı bitti ( Haritaya yerleştireyin öyle kalsın orda ) Beta da bitti o da kalsın ana haritanıza yerleştirmeyin. şimdi bu kapıları yaparken sürekli çarpan kullanın Çarpan 2 oldugu gibi kullanın alfa beta gama kapılarında sürekli çarpan 3 olmadan kullanınki kapılarınız çabuk bitsin. Şimdi bazıları diyor ; çarpan kullanıcağız ama ya çarpanda kapıdaki parçaların aynısı çıkarsa diyor .. Bakın çarpan a tıkladıgınız gibi mesela beta kapısı 44/48 çarpana tıkladınız ve enerjiye bastınız sistem beta kapsından parça buludugnda onu otomatik kapıdaki olmayan parçaları çarpanla yapıcaktır yani parça muhakkak çıkar. Peki neden çarpanı 2 olunca kullanın diyorum onuda söyliym 2 oldugu zaman hemen kullanınki daha çok şansınız artar . Kısaca çarpanı 2 oldugu zaman tick koyup enerjiye basın. 3 OLMASINI BEKLEMEYİN. Yaptıgınız kapılarıda, mesela alfa bitti beta bitti gama kaldı alfayla betayı ana haritanıza yerleştirmeyinki çarpan çıkma şansı çok yükselsin gama kapısını özellikle söyliyorum ( 35 - 40 bin KÜSÜR Uri ile yaptım. ) Enerji ile 400 Enerji yani.. Kapıların Toplam Masrafı ( 80 - ile 100 bin Uri arasında değişiyor. şansınız varsa daha az masrafta yaparsınız.. Kolay gelsin )

Anlatım yeniler için karışık olmuş olabilir, ve fikri beyenen arkadaşlara teşekkürler.

Alıntıdır.

Son düzenleme:
bide arkadaşlar ben şeref salonundan GK kapı alphanın en iyi zaman derecelerin baktım 00:00:30 yazıyodu yani 30 salise oluyo nasıl böle bişi olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri