Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

arkadaşlar lütfen konu açmayalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan welat2121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 475

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar lütfn konu açmayalım gereksiz yerre .biz ne kadar çok konu açarsak o kadar geç açılır buqlar bi 24 saat sabrederim söz açılmassa foruma 10 taneden fazla gereksiz konu açmassam o zaman yeterki 24 saat sabredin bu arada benim tahminime göre yani tahminimce bu buqqun asıl sebebi kesin yeni npclerdir dolu ve kdp kalktı sevindik lag olmaz diye ama sonradan torbaymış keseymiş falan filan geldi bu seferde millet onlardan çıkan kutsama kağıtlarını yere atıp lag oluşturuyor en iyisi onlarında kalkmasıdır bana katılan arkadaşlar alta yorumunu yazabilirler...SaYGıLaR.

aslında tam olarak katılıyorum diyemem ama haklısın:) en azından şehir merkezinden uzak npclerde bulunsa daha iyi olur

aslında tam olarak katılıyorum diyemem ama haklısın:) en azından şehir merkezinden uzak npclerde bulunsa daha iyi olur

arkadaşım tam olarak katılmadığın konu nedir açık sölede tartışmaya sunalım ve sorunu çözebilirsek çözeriz zaten biz böle şeleri içimize ata ata böle oluyor...

bir yandanda buqda kaldığım için seviniyorum çünkü hiç olmassa bu gece erken yatarım :):):)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri