mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
lHezarfeNl 1
lHezarfeNl
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Format attırdım hangi programları yüklemeliyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emr39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

Bak Şuanda Bende Mecburiyetten ve Orjinal Olduğu İçin Windows Defender Var Lanet Olsun Böyle Programa Diyorum !!! Bütün Programları Denedim Kasp. Kasıyor Nod32 Anlatılmaz Yaşanır (Tuhaf ) Kullandıklarım Arasında en iyisi AVAST'tı.

Hibirşey yoksa Pc de yüklü olan .

Wep Tarayıcıları
* Google Chrome
* FireFox
* İE
Film Ve Müzik Dinleme
*w7 di olarak düşünüyorum kendi Medya Player Oldukça iyidir sadece K-Lite Codec yükle .
* Adope Flah Player yükle (Son Sürüm)
* java yükle (Son Sürüm)
Dosya Sıkıştırma Ve Açma
* Winrar Son sürümünü yükle
Bunlar Ana Programlardır . Gerisi Senin ihtiyacına göre kurabileceğin programlardır . bunlar en basidinden photoShop ve tarzı programlar .
Güvenlik yazılımı olarak
Bilgisayar özelliklerin iyi ise KİS 2012 den şaşma bu yazılım kendini oldukça geliştirdi .

Bazı Kişiler pc Hızlanması için gereksiz programlar önermiş bunuda şu şekilde halledersin . tüm Programları yükle .
Başlat / çalıştır şunu yaz msconfig başlangıç orda gereksiz çalışan programları açılışta kapat bu 1. yol du .
2. yöntem pc hızlandırma

bilgisayarım sağ tık / yönet / hizmetler ve uygulamar / hizmetler seçeneğine gir Orda gereksiz uygulamaları kapat mesela 1 kaç tane söyliyeyim

1: Yazıcın yoksa : yazdırma birikticisi otomatikdir . Öncelik olarak o sekmeyi 2 defa tıkla hizmeti durdur ve devre dışı tikini işaretle .
2: eğer pc de başka oturum açmıyorsan : İkincil oturum otomatik çalışır . o sekmeyi 2 defa tıkla hizmeti durdur ve devre dışı tikini işaretle .
3: uzaktan kayıt defteri otomatik çalışır . o sekmeyi 2 defa tıkla hizmeti durdur ve devre dışı tikini işaretle .
4: hata bildirim hizmeti otomatik çalışır . o sekmeyi 2 defa tıkla hizmeti durdur ve devre dışı tikini işaretle .
5: olay günlüğü otomatik çalışır . o sekmeyi 2 defa tıkla hizmeti durdur ve devre dışı tikini işaretle .
6: otomatik güncelleştirmeler otomatik çalışır . o sekmeyi 2 defa tıkla hizmeti durdur ve devre dışı tikini işaretle .
7: windows güvenlik duvarı otomatik çalışır . o sekmeyi 2 defa tıkla hizmeti durdur ve devre dışı tikini işaretle .

bunlar sadce örnek benim kullanmadığım birsürü hizmet var arka planda çalışan ve bunu bildiğim için iptal ettiğim . Bu sayede ram den en az 250m kazanırsın . vede arka planda geresiz işlem yapmazlar . Bunlar zaten xp nin yükü arka planda çalışan kapılar ws ws .
3. yöntem

*bilgisayarım sağ tık / özellikler / gelişmiş / hata bildirimi sekmesinden Hata bildirimi devre dışı bıkra tikini işaretle . hata bildirimi etkinleştir yazan yerdeki aşağısındaki tikler aktif ise pasifleştir .
*denetım masası / windows güvenlik duvarı / kapalı tiki işaretli olsun
* denetim masası / otomatik güncelleştirmeler kapalı olsun .
* denetım masası / güvenlik merkezi / güvenlik merkezinin uyarı yönetimini değiştirin tıklayıop orda aktif olan herşeyi pasifize edin . zaten hiçbir işe yaramıyor pc yormaktan başka .

bilmiyorum karışıkmı oldu ama yazarken atladığım ve unuttuğum yerlerde olabilir . 15 dk da yazdım bunları .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri