kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

DÖnÜŞÜmler hakkinda bİlgİ.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IslerGucler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar oyunun gözdesi olan silah ve zırh dönüşümlerinden bilmeyen arkadaşlar için bilgi vermek istiyorum lütfen daha önce paylaşıldı vb vb yorumlar yapmayınız o konuyu göremeyen bunu görsün diye yapıyorum neyse başlayayım.Ben sw ye ilk başladıgımda kutsal hortlakdan dönüşür sanıyordum öyle değilmiş hep beraber bakınız.

Sura silahları ve zırhları: +9 ÇELİK ZIRH>> +0 A.Turkuaz Zırhı>>B.turkuaz zırh+0>>C.turkuaz zırh +0 / Şeytan çıkarma kılıcı >> KESKİN PALA >> ÖLDÜRÜCÜ PALA >> KUTSAL KILIÇ

Savaşçı silahları ve zırhları: +9 ÇELİK ZIRH>> A.Turkuaz zırh +0>> B.Turkuaz zırh+0>>C.Turkuaz zırh +0/ +9 MUHAREBE KILICI >> +0 SİRİUS KILICI >> +0 İLAHİ KILIÇ>>+0 BARON KILICI / +9 YARI-İNSAN KILIÇ>> +0 Sarı ejderha katleden>> MAVi ejderha katleden+0

Ninja silah ve zırhları: +9 ÇELİK ZIRH>> A.turkuaz zırh>>B.turkuaz zırh>> C.turkuaz zırh / +9 Ejderha bıçağı>>Ruhsuz bıçak+0>>Testere diş bıçak>> Gün ışığı bıçak/ Sarı ejderha yayı+9>> Büyük şeytan yayı +0>> Lanetli buz yayı>> ELF YAYI

Şaman silah ve zırhları: Kurtuluş yelpazesi+9>> İblisin yelpazesi +0>> Sekiz trigram yelpaze +0> uyuyan ejder yelpaze>>/ Çelik zırh +9>> A.turkuaz zırh>>B.turkuaz zırh.>>C.turkuaz zırh.

Silah seviyeleri : Muharebe kılıcı 65. seviye >> Sirius kılıcı 80. seviye >> İLahi kılıç 85. seviye >> Baron kılıcı 90. Seviye/ yarı insan kılıç 70. seviye >>Sarı ejder katleden 85.seviye>> Mavi ejder katleden 90. seviye

Şeytan çıkarma kılıcı 65. seviye>> keskin pala 80.seviye>> Öldürücü pala 85.seviye>> Kutsal kılıç 90. seviye

Ejderha bıçağı 65. seviye>> Ruhsuz bıçak 80.seviye>> Testere diş bıçak 85.seviye>> gün ışığı bıçak 90. seviye

Sarı ejderha yayı 65.seviye >> Büyük şeytan yay 80.seviye>> Lanetli buz yay 85.seviye>> elf yayı 90. seviye

Kurtuluş yelpaze 65.seviye>> iblisin yelpazesi 80. seviye>> Sekiz trigram yelpaze 85.seviye>> uyuyan ejder yelpaze 90.seviye

Dönüştürürken istediği item. 65>>80 Geçiş 2 x Kutsama kagıdı / 1x karsı atak stratejisi (eskrim broşürü de denir.) Ve 1 m para.

80>>85 2 mmomt2 dönüşüm taşı & 2 MMO MT2 lanet aynası & 10M para

85>>90 2 x levinin yüzüğü & 2 x kahramanlık sembolu & 200Milyon yang.

GEÇME ŞANSLARI DİKKAT.!

65-80 %100
80-85%100
85-90%10 dur bence 90a denemeyin birşey yanar :D

DÜŞÜRME YERLERİ: MMOMT2 dönüşüm taşı ve lanet aynası her slottan 2 3 adet düşer slotlar:Setaou savaşçı avcı mistik vb.

Sembol ve levi düşme yerleri:Setaou avcı levinin yüzüğü Setaou savaşçısı Kahramanlık sembolu Mistikden sanırım bişi çıkmıyor hayatımda 15 sembol düşürdüm mistikden düştüğünü görmedim hayırlı bayramlar.!!!!!:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:

YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA YORUM ATIN EMEĞE SAYGI PAYLAŞILDI VB ŞEYLER DERSENİZ BUKADAR YAZI BOŞA GİDER :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri