Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

BoxyBot Yavaş Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hoobstank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 867

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

siz ne kadar zekisiniz(!) kardeşim sen kalkana abone olmuşsun bu arada timings değiştir diyenler oyunu biliyor mu ? kardeş hangara gir ordan desteklerden abone olduğunu kaldır adamlar saçmalamış resmen timings ile destekçi aboneliği ne alaka oyunu biliyorlar mı acaba ?

Düzeldi ya sağol. Harbi ağlıcam ya bunca zamandır kasıyorum :S Boşu boşuna para gidiyormuş.

Son düzenleme:
Tabi ben malım Abonenin ne olduğunu bilmiyorum siz zekisiniz ben aptalım ? Güzellikle anlatsana sen neyin peşindesin arkadaşım

Ayrıca abone değilim Bilip Bilmediğin şeye yorum atma kafamı bozma.

sende zekiymişsin (!) bunu anladım yardım etmeye çalışıyorum ordan sana laf atmadım YARASI OLAN GOCUNUR ;) ara bul o zaman 10 saatte otomatik 10.000 başka neyden gidiyormuş

sende zekiymişsin (!) bunu anladım yardım etmeye çalışıyorum ordan sana laf atmadım YARASI OLAN GOCUNUR ;) ara bul o zaman 10 saatte otomatik 10.000 başka neyden gidiyormuş

Tamam sakin :) Biraz sinirliydim ondan onu yazdım 2 Aboneliğim varmış 1 aydır oku okuna 20.000 urid gidiyor her 10 saatde şaka gibi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri