HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
siz ne kadar zekisiniz(!) kardeşim sen kalkana abone olmuşsun bu arada timings değiştir diyenler oyunu biliyor mu ? kardeş hangara gir ordan desteklerden abone olduğunu kaldır adamlar saçmalamış resmen timings ile destekçi aboneliği ne alaka oyunu biliyorlar mı acaba ?
Düzeldi ya sağol. Harbi ağlıcam ya bunca zamandır kasıyorum :S Boşu boşuna para gidiyormuş.
Son düzenleme:
Tabi ben malım Abonenin ne olduğunu bilmiyorum siz zekisiniz ben aptalım ? Güzellikle anlatsana sen neyin peşindesin arkadaşım
Ayrıca abone değilim Bilip Bilmediğin şeye yorum atma kafamı bozma.
sende zekiymişsin (!) bunu anladım yardım etmeye çalışıyorum ordan sana laf atmadım YARASI OLAN GOCUNUR
ara bul o zaman 10 saatte otomatik 10.000 başka neyden gidiyormuşsende zekiymişsin (!) bunu anladım yardım etmeye çalışıyorum ordan sana laf atmadım YARASI OLAN GOCUNURara bul o zaman 10 saatte otomatik 10.000 başka neyden gidiyormuş
Tamam sakin
Biraz sinirliydim ondan onu yazdım 2 Aboneliğim varmış 1 aydır oku okuna 20.000 urid gidiyor her 10 saatde şaka gibi.Tamam sakinBiraz sinirliydim ondan onu yazdım 2 Aboneliğim varmış 1 aydır oku okuna 20.000 urid gidiyor her 10 saatde şaka gibi.
özür dilerim sen öyle diyince
diğer arkadaşlara sesleniyorum timingsten abonelik olmaz neyse kardeşim başka sorunun varsa bana sor 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)